کد خبر: 3567992
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۷
حجت‌الاسلام قبله‌ای:

آرامش و امنیت، مهم‌ترین فلسفه دین است

گروه اجتماعی: یک مدرس حوزه و دانشگاه در خصوص مسئله امنیت روانی جوانان در جامعه امروزی گفت: یکی از مهم‌ترین فلسفه‌های دین آرامش و امنیت است، جوان عنصر اصلی جامعه محسوب شده و باید حریم شخصی آن حفظ شود، جوان باید احساس امنیت کند.

حجت‌الاسلام ابراهیم قبله‌ای مدرس حوزه و دانشگاه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: یکی از مهم‌ترین مولفه‌های دین‌داری شخصیت‌سازی و حفظ حریم شخصی دیگران است، علاوه بر قالب دین باید به مغز و اصل دین نیز توجه کرد.
وی افزود: اگر محیط تربیتی جوانان محیطی امن باشد به تحول فرهنگی عمیقی دامن خواهد زد و این امر لازمه‌اش حفظ شخصیت و حریم شخصیت قشر جوان است و این ویژگی باید در یک جامعه اسلامی نهادینه شود.
وی با اشاره به نقش حوزه‌های علمیه و مساجد در ایجاد و تنظیم شخصیت افراد در جامعه عنوان کرد: محیط مقدس و معنوی مسجد میتواند ایجاد‌کننده افکار عمومی باشد و یا آن را تحکیم بخشد در حالی که حوزه‌‌های علمیه و قشر روحانی نیز در این مساله بی‌نقش نبوده و در این حوزه مسیرساز است.
وی در خصوص استفاده از بهینه از قشر های مختلف در این موضوع عنوان کرد: از پتانسیل و ظرفیت موجود در حوزه و روحانیون باید به احسن‌ وجه استفاده کرد نقش روحانیت و حوزه‌ها باید در این زمینه بیشتر باشد ولی متاسفانه در جامعه ما امر شخصیت‌سازی اجتماعی و تبلیغات در زمینه اسلام به ارگان‌های دیگری محول گشته که چندان همکاری با حوزه‌های علمیه ندارند.
وی در سخنانش در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: وحدت دو قشر روحانی و دانشگاهی اثرات و برکات فراوانی به همراه دارد چرا که حوزه و دانشگاه دو بال یک کبوتراند. اگر علوم دانشگاهی و حوزوی بتوانند پیوستگی بیشتری باهم داشته باشند جامعه به سوی پیشرفت حرکت کرده و محیطی امن‌تر خواهد گردید.
captcha