کد خبر: 3568080
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۱

مسابقه حفظ قرآن نونهالان در ماهشهر برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقه حفظ قرآن (15 سوره آخر قرآن کریم) ویژه نونهالان 6- 3 سال مهدهای قرآن شهرستان ماهشهر به همت مؤسسه قرآنی حجت خاتم ماهشهر برگزار خواهد شد.

فاطمه مکوندی، مدیر مؤسسه قرآنی حجت خاتم(ص) شهرستان ماهشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از برگزاری مسابقه قرآنی ویژه قرآن‌آموزان مهدهای گل نرگس این شهرستان خبر داد.

وی با بیان اینکه این مسابقات ویژه قرآن‌آموزان 6- 3 سال مهدهای قرآن گل‌ نرگس شهرستان ماهشهر است، افزود: این مسابقات به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

مکوندی با اشاره به اینکه دیگر مهدهای قرآنی شهرستان ماهشهر نیز می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند، افزود: قرآن‌آموزان در رشته حفظ (حفظ 15 سوره آخر قرآن کریم) به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

وی گفت: در ابتدا مهدهای قرآن این مسابقات در بین قرآن‌آموزان خود برگزار کرده و سپس نفرات اول تا سوم را جهت شرکت در مسابقه نهایی به این مؤسسه معرفی خواهند کرد.

مکوندی ادامه داد: در مرحله نهایی این مسابقات که 18 بهمن‌ماه برگزار خواهد شد، بیش از 50 قرآن‌آموز 6- 3 سال به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و به 10 نفر برتر هدایا اعطا خواهد شد.

مدیر مؤسسه قرآنی حجت خاتم(ص) ماهشهر با بیان اینکه در جشنی که 18 بهمن‌ماه با عنوان شکوفه‌های انقلاب برگزار می‌‌شود، قرآن‌آموزان به اجرای سرود، تئاتر، تواشیح، هم‌خوانی قرآن می‌پردازند، افزود: موضوعات آثار اجرا شده در این جشن نقش قرآن در انقلاب اسلامی است.

وی عنوان کرد: جشن شکوفه‌های انقلاب 18 بهمن در سالن اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ماهشهر با حضور تمام قرآن‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها برگزار خواهد شد.

captcha