کد خبر: 3568519
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۹
معاون فرهنگی تربیتی المصطفی خبر داد:

رونمایی از ترجمه قرآن به زبان تاجیکی/ شرکت 7500 نفر در جشنواره قرآنی

گروه حوزه‌های علمیه: معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی با اشاره به حضور بیش از 7500 طلبه در بیست و دومین جشنواره قرآن و حدیث این نهاد گفت: در جریان برپایی مراسم اختتامیه این جشنواره از ترجمه قرآن به زبان تاجیکی رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین رضا شاکری، معاون فرهنگی - تربیتی جامعه المصطفی امروز 11 بهمن ماه در نشستی خبری با اشاره به برنامه‌های قرآنی این نهاد گفت: طلاب در یکسال ورودی باید با معارف قرآنی آشنا و مهارت‌ها را نیز در قالب 24 واحد فرا بگیرند.
وی ادامه داد: عملا هشت واحد از واحدهای مهارتی برای فراگیری قرآن کریم است و طلبه باید بدون استثنا قرائت صحیحی از قرآن داشته باشد که تحول اساسی در روند آموزشی المصطفی است.
شاکری بیان کرد: ما سعی کرده‌ایم در دوره کارشناسی نیز قرآن، محور فعالیت‌ها باشد که 14 واحد قرآنی نیز در این راستا تعریف شده است که 5 واحد از این تعداد نیز مجددا ناظر به آموزش مهارتی است.
معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی(ص) تصریح کرد: همچنین در سیستم خانواده طلاب نیز برنامه‌های فراوان قرآنی داریم به گونه‌ای که در میان فرزندان طلاب 60 حافظ کل و ده ها حافظ اجزای مختلف قرآن را داریم.
وی افزود: ترجمه قرآن با رویکرد اهل‌بیتی را در دستور کار داریم و از ترجمه قرآن به زبان تاجیکی در مراسماختتامیه جشنواره قرآن و حدیث رونمایی خواهد شد.
شاکری با اشاره به وضعیت دنیای کنونی که قرآن را ضد تعالی و رشد بشر معرفی می‌کنند تاکید کرد: ما می‌گوییم قرآن تمدن‌ساز و تمدن پرور است از این رو آماده گفت و گو با تمامی تمدن‌هاست.
شاکری اظهار کرد: با آنچه قرآن در بطن خود دارد  عملا ریشه‌های هر تمدن راقی و رشدیافته را باید در بطون قرآنی ملاحظه کنیم لذا با هر تمدنی که مدعی رشد است به گفت وگوی صحیح می پردازیم و ما هم در جشنواره با این رویکرد، شعار امسال را قرآن و تمدن اسلامی نام گذاشته‌ایم.
معاون فرهنگی تربیتی المصطفی با اشاره به فعالیت 60 نمایندگی المصطفی در خارج کشور گفت: تاکنون 27 کشور جهان همراه با جشنواره بوده و رقابت‌های مقدماتی را در کشور خود برگزار کرده‌اند.
شاکری اظهار کرد: مجموعه افراد شرکت‌کننده در داخل و خارج 7570 نفر بوده و با احتساب نفررشته بیش از 11 هزار نفر رشته می‌شود.
معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی(ص) عنوان کرد: این جشنواره در بخش شفاهی و کتبی و آثار برگزار می‌شود و اهداف آن نیز ارتقاء و تعمیق فضای انس با قرآن و قرآن‌مداری است و به دنبال این هستیم که المصطفی انیس و مونس قرآن باشد و کسی را نداشته باشیم که از معارف قرآن دور باشند.
شاکری تصریح کرد: شناسایی نخبگان و استعدادهای قرآنی به عنوان ذخایر قرآنی جهان در این جشنواره صورت می‌گیرد که یکی دیگر از اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی با اشاره به حضور نفراتی از 70 ملیت در این جشنواره تصریح کرد: با توجه به هزینه‌های بالا برای رفت و آمد قراء و حفاظ به ایران تلاش بر این بوده است که تقدیر از این افراد در داخل خود این کشورها انجام شود.
captcha