کد خبر: 3568883
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۵
مصطفی آجرلو بیان کرد:

ضرورت مبارزه با نوستالژی‌سازی کاذب دشمنان از دوران پیش از انقلاب

گروه فعالیت‌های قرآنی: قائم‌مقام خبرگزاری ایکنا بر ضرورت مبارزه با نوستالژی‌سازی کاذبی که دشمنان از دوران پیش از انقلاب در فضای مجازی ایجاد می‌کنند، تأکید کرد.

مصطفی آجرلو
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مصطفی آجرلو، قائم مقام خبرگزاری ایکنا شب گذشته، 11 بهمن‌‌ماه در برنامه زنده «رصد» شبکه قرآن و معارف سیما در بخشی از صحبت هایش در مورد فعالیت‌های قرآنی که طی ایام دهه فجر در سطح کشور انجام می‌شود و ضمن گرامیداشت این ایام، بیان کرد: کمیته قرآن ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی در بین جامعه قرآنی شکل گرفته است و برنامه‌های متعددی مانند ادای احترام و بیعت با امام راحل(ره)، حضور پیشکسوتان قرآنی در نمازهای جمعه روز 15 بهمن‌ماه در روزی که روز «قرآن؛ ‌حاکمیت ارزش‌ها و انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج)» نام گرفته است در دستور کار خود دارد.
آجرلو در ادامه در رابطه با فعالیت برخی گروه‌ها با اهدافی خاص در شبکه‌های مجازی و اجتماعی به منظور منحرف کردن اذهان جوانان از اهداف انقلاب اسلامی، تصریح کرد: بنده در این زمینه رسالتی را احساس می‌کنم که به دوش ما دهه شصتی‌ها قرار دارد. آنچه که ما هم‌اکنون در شبکه‌های اجتماعی مشاهده می‌کنیم خصوصا جاهایی که دشمنان فعالیت می‌کنند و سعی دارند یک نوع نوستالژی‌‌سازی از پیش از انقلاب برای نسل‌های بعدی ایجاد کنند، رسالت ما را در این زمینه سخت‌تر می‌کند یعنی ما دهه شصتی‌ها اگر نفس امام و شهدا را از نزدیک درک نکردیم ولی با کسانی که با امام و شهدا محشور بودند، هم‌نفس شدیم و در این راستا وظیفه خطیری داریم.
وی ادامه داد: ما دهه شصتی‌ها به نوعی در میان این نسل‌ها قرار گرفته‌ایم و باید با ایجاد ارتباط با گذشتگان خودمان که همچنان در قید حیاتند، حقایق را از ایشان أخذ کرده و به نسل بعد منتقل کنیم و به این نسل بگوییم که این نوستالژی‌هایی که از پیش از انقلاب ایجاد می‌کنند، همراه با تصویر تاج و تخت خاندانی که امام(ره) به آن‌ها لقب ملعون داد و یا تصویر هنرپیشه‌هایی که بازارگرمی مجلس عیاشی بودند، حقیقت ندارد و این وظیفه ماست که این‌ها را تبیین کنیم.
قائم مقام خبرگزاری ایکنا گفت: باید برای نسل بعدی تبیین کنیم که اگر در برخی فضاها از روزهای پیش از انقلاب نوستالژی‌سازی کرده و از آن ایام تعریف می‌کنند، چطور شد که دل مردم را به جوش آوردند و با این ملت کاری کردند که خیابان ژاله را با خون شهدا به 17 شهریور تبدیل کردند. بنده تأکید می‌کنم که باید به این امر در جلسات قرآن تأکید فراوان شود نه اینکه فقط در ایام دهه فجر به آن پرداخته شود. باید همواره برای نسل‌های جدید تبیین کنیم که پیش از انقلاب برگزاری خیلی از جلسات قرآن ممنوع بود و حتی داشتن نهج‌البلاغه جرم محسوب می‌شد.
آجرلو در ادامه در رابطه با مؤسسات قرآنی نیز اظهار کرد: هم‌اکنون بیش از سه هزار مؤسسه قرآنی فعال در کشور هستند. در خبرگزاری ایکنا، سرویسی برای مؤسسات قرآنی تشکیل شده و اهتمام دوستان و همکاران در این سرویس بر این است که اخبار مؤسسات را پیگیری و مشکلاتی که مؤسسات قرآنی با آن‌ها روبه‌رو هستند، منعکس کنند.
وی افزود: البته ما برای برنامه های مؤسسات چیزی شبیه به اورژانس را هم در نظر گرفته‌ایم که اگر با مشکلات خیلی حادی برخورد کردند، می‌‌توانند با ما تماس بگیرند که بلافاصله خبرنگار ما اعزام می‌شود و مشکلات و موضوعات را بازتاب خواهیم داد. همچنین، موضوعاتی از قبیل مشکلی که برای قاری ورامینی به وجود آمد، ایکنا به طور خاص پوشش داد.
آجرلو با اشاره به حادثه‌ای که برای قاری ورامینی رخ داد، بیان کرد: متاسفانه «عباس نوباغی» از قاریان ممتاز شهرستان ورامین و از چهره‌های قرآنی روشندل در حادثه‌ای از پل نیمه ساخته سقوط کرد، این قضیه غفلت شهرداری ورامین را نشان می دهد؛ چرا که مسیر پله‌ها را مسدود نکرده بودند و ایشان به این تصور که پل سالم است از آن بالا و متأسفانه سقوط کردند. ایشان در حال حاضر شرایط خوبی ندارند و در بیمارستان بستری شده‌اند.
قائم مقام خبرگزاری ایکنا تصریح کرد: البته با پیگیری‌هایی که ایکنا در این زمینه انجام داد و برای اینکه تنها منعکس کننده نباشد و پیگیری وضعیت این قاری روشندل را نیز انجام دهد با شهرداری ورامین، سازمان بهزیستی، انجمن نابینایان حتی خانه مداحان مکاتباتی صورت گرفت، همچنین، قرار است که از طرف «بنیاد دعبل خزاعی» نیز برای کمک اقداماتی صورت گیرد و معاون فرهنگی بهزیستی نیز برای عیادت این قاری روشندل اقدام خواهند کرد که امیدواریم ایشان که هم‌اکنون درصد هوشیاری ضعیفی دارند، هر چه زودتر سلامتی خود را به دست آورند.





captcha