کد خبر: 3569324
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۷

عمل به قرآن جوامع را تعالی می‌بخشد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه نابینایان بصیر، اظهار کرد: اگر قرآن در عمل، رفتار، گفتار و شخصیت انسان و جامعه تجلی نیابد و ظهور و بروز پیدا نکند، هرگز به قرآنی شدن انسان و جامعه نخواهد انجامید، عمل به قرآن است که جان‌ها را منقلب و جوامع را تعالی می‌بخشد.

حسین پورعلی، مدیر مؤسسه نابینایان بصیر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه در حال حاضر 20 قرآن‌آموز در این موسسه مشغول آموزش هستند، گفت: حفظ و قرائت از جمله دوره‌هایی هستند که قرآن‌آموزان آموزش می‌بینند.

وی دسترسی مردم به قرآن را آسان دانست و خاطرنشان کرد: دسترسی مردم به قرآن بسیار آسان است، اما با وجود این اندک افرادی در برنامه زندگی خود زمانی را به تلاوت و انس با قرآن اختصاص می‌دهند و به رغم تأکید فراوان قرآن و توصیه پیشوایان دین به تلاوت آن، بسیاری از مردم از نعمت تلاوت و آثار ارزشمند آن بی بهره‌اند.
 پورعلی ادامه داد: کلاس‌های احکام خواهران و برادرن نیز از دیگز فعالیت‌های مؤسسه قلمداد می‌شوند.
مدیر موسسه نابینایان بصیر، افزود: اگر قرآن در عمل، رفتار، گفتار و شخصیت انسان و جامعه تجلی نیابد و ظهور و بروز پیدا نکند، هرگز به قرآنی شدن انسان و جامعه نخواهد انجامید. عمل به قرآن است که جانها را منقلب و جوامع را تعالی می‌بخشد.
پورعلی با اشاره به پیشنهادی به مدیران مؤسسات قرآنی تاکید کرد: مدیران مؤسسات قرآنی می‌توانند هر سه ماه یکبار نشستی با یکدیگر برپا نموده و با انتخاب نماینده‌ای درخواست‌های خود را از مسئولان داشته باشند.

captcha