قرهشیخلو با اشاره به اینکه در دوره یازدهم این همایش، یادواره مرحوم استاد محمدتقی مروت را به عنوان بنیانگذار قرائت نوین در کشور داشتیم، تصریح کرد: یکی از وظایف دستگاههای قرآنی این است که به نوعی همه افراد فعال در عرصه قرآنی را تجلیل کنند؛ چرا که قدردانی از این عزیزان، تقدیر از قرآن است و جایگاه قرآن را در کشور رفعت میدهد و جوانان این افراد را به عنوان الگو نگاه می کنند.
وی در ادامه با اشاره به گسترش جلسات قرائت و حفظ قرآن طی سال 95 گفت: امسال، یکی از برنامههای اجرایی سازمان دارالقرآن، راهاندازی هزار جلسه قرآن سنتی خانگی و جلسات حفظ قرآن بود. در طول 11 دوره گذشته همایش تکریم چهرههای قرآنی از حافظان قرآن که موفق به دریافت مدرک تخصصی حفظ قرآن شدند، تجلیل شد و خوشبختانه نزدیک به 5 هزار حافظ قرآن کریم توانستند این مدرک تخصصی را دریافت کنند.
رئیس سازمان دارالقرآن در پایان افزود: تصمیم داریم که این جلسات قرآنی در مساجد، منازل و ... را توسعه دهیم؛ چرا که همه اذعان دارند که این روش بهترین راه برای توسعه فرهنگ قرآنی است و امیدواریم سال 96 رقم هزار جلسه قرآنی که در سال 95 تشکیل شد به دو هزار برسانیم.