کد خبر: 3570231
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵
حجت‌الاسلام ستوده:

تحقق عدالت اجتماعی غایت حرکت جامعه اسلامی است

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با تأکید به اینکه تحقق عدالت اجتماعی غایت حرکت جامعه اسلامی است، اضافه کرد: بر خلاف بسیاری از انقلاب‌ها، انقلاب اسلامی بر پایه اسلام بنا شده و اسلام به عنوان کامل‌ترین دین در جوامع بشری بر وجود عدالت در جامعه تأکید دارد.

حجت‌الاسلام مهدی ستوده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین خواسته‌های مردم در زمان طاغوت عدالت و برابری بود و انقلاب نه تنها به این مطالبه پاسخ گفت بلکه تأثیرات آن در سایر کشورها نیز مشاهده می‌شود.
وی افزود: از جمله انگیزه‌ها و اهداف انقلاب اسلامی تحقق عدالت اجتماعی و ریشه‌کن کردن ظلم و ستم در تمامی ابعاد بود تا جایی که این اقدام توانست فاصله‌های طبقاتی را از بین برده و عموم مردم را به مطالبه اصلی خود برساند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با تأکید به اینکه تحقق عدالت اجتماعی غایت حرکت جامعه اسلامی است، اضافه کرد: بر خلاف بسیاری از انقلاب‌ها، انقلاب اسلامی بر پایه اسلام بنا شده و اسلام به عنوان کامل‌ترین دین در جوامع بشری بر وجود عدالت در جامعه تأکید دارد.
ستوده با اشاره به جایگاه انقلاب اسلامی در سطح جهانی و تأثیرات آن در انقلاب سایر کشورهای مسلمان اضافه کرد: آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی برای عدالت‌گستری همچنان پابرجاست.
وی افزود: هر چند در ۳۸ سال گذشته دشمن با ترفندهای مختلف تلاش کرده به انقلاب اسلامی و آرمان‌های آن ضربه بزند اما با درایت مردم این انقلاب و ثمرات آن همچنان جاری و ساری است.
captcha