کد خبر: 3570441
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۹

مسئولان برای حوزه زنان وقت گذاشته و هزینه کنند

گروه اجتماعی: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با بیان اینکه از مسئولان انتظار می‌رود در حوزه مسائل مربوط به زنان وقت بگذارند و برای آن هزینه کنند،‌گفت:‌ کارگروه زنان و خانواده استان با 11 کمیته به ریاست معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با هدف پرداختن به موضوعات مرتبط با بانوان تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، سیده فرانک موسوی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، در دیدار اعضای کمیته بانوان استان با نماینده ولی فقیه که امروز 16 بهمن‌ماه در حسینیه بقیه الله اهواز برگزار شد، با اشاره به نامگذاری 16 بهمن‌ماه در دهه فجر انقلاب اسلامی به عنوان منزلت زن، تحکیم بنیان خانواده و سبک زندگی ایرانی اسلامی گفت: دین اسلام و آداب آن به زنان هویت و عزت بخشید.

وی با اشاره به نگاه پیش از دین اسلام به زن و هویت و حرمت این دین به جایگاه زن گفت: حضور حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) در عرصه‌های مختلف اجتماعی نشان از این جایگاه و منزلت دارد. ما حضرت زینب(س) را با عنوان عقیله بنی‌هاشم به عنوان بانویی با درایت و هوش بالا می‌شناسیم. اگر بصیرت‌افزایی ایشان در کربلا و همچنین حمایت حضرت زهرا(س) از امام علی(ع) در آن روزگار نبود منزلت زن به شکل کنونی وجود نداشت.

موسوی با بیان اینکه حضور چشم‌گیر بانوان در بخش پشتیبانی و دوشادوش مردان در همه صحنه‌ها بیانگر منزلت و جایگاه آنان است، گفت: هویت‌بخشی جمهوری اسلامی به زنان باعث شد که امروز شاهد موفقیت آنها در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی باشیم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با اشاره به عنوان امروز گفت: وظیفه اصلی و اولیه بانوان مادری، همسرداری و حضور در خانواده است و پس از آن است که می‌تواند با رعایت موازین شرعی در عرصه‌های مختلف حضور یابد. استان خوزستان با جمعیت دو میلیون و دویست هزار بانو دارای 42هزار و 791 زن شاغل، 646 هزار و 676 زن روستایی، 52 هزار زن عشایری و یک‌هزار و 575 بانوی شهید است.

وی با اشاره به اینکه تعداد بانوان نخبه استان خوزستان 130 نفر و 97 بانوی مدیر در استان وجود دارد، گفت: در امور بانوان بر اساس اسناد بالادستی در زمینه فعال کردن جامعه بانوان و استفاده از توانمندی‌ آن‌ها فعالیت‌هایی در حال انجام است که تحکیم تعالی خانواده، ‌تحکیم و ترویج باورهای دینی، سلامت اجتماعی و روانی بانوان، ایجاد زمینه برای اشتغال و کارآفرینی و اقتصاد با تأکید بر جایگاه خانواده از جمله این فعالیت‌ها است.

موسوی با بیان اینکه کارگروه زنان و خانواده استان با 11 کمیته به ریاست معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با هدف پرداختن به موضوعات مرتبط با بانوان تشکیل می‌شود، عنوان کرد: سال گذشته پروژه‌های مختلفی با مشارکت برخی دستگاه‌های استان و معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری انجام شد. همچنین طرح‌های استانی دیگری همچون اصلاح الگوی مصرف، نقش زنان در اقتصاد مقاومتی، اقتصاد در خانواده، زن روستایی،‌ احیای مشاغل سنتی، فرزندپروری،‌ همسرداری نیز به اجرا درآمد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با تأکید بر وظیفه فراهم آوردن زمینه ارتقاء جایگاه زنان و چاره‌اندیشی برای مشکلات و چالش‌های آنان خطاب به آیت‌الله موسوی‌جزایری گفت: انتظار داریم از مسئولان بخواهید در حوزه بانوان هزینه کرده و برای آن وقت بگذارند و سهم زنان در توسعه و ارتقاء دستگاه‌ها و سازمان‌های استان بیان کنند.

captcha