به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، شبستان نوشت: حجتالاسلام علی امیدی گفت: مساجد باید مهمترین مرکز آموزش و برگزاری برنامههای قرآنی باشند، هرچند به این موضوع مهم، کم توجهی شده است و راهاندازی سازمانها و مراکز گوناگون قرآنی تا حدودی جایگزین مساجد در این زمینه شدهاند.
وی افزود: محوریت مساجد در تمام برنامههای مذهبی و ملی از جمله در فعالیتهای قرآنی باید حفظ و تقویت شود زیرا حضور روزانه مردم در این خانههای خدا هزینهها را نیز کم و بازده را افزایش میدهد.
امام جماعت مسجد حضرت مهدی (عج) خاطرنشان کرد: زیرساختهای مساجد به ویژه در زمینههای آموزشی و علمی پاسخگوی توسعه آموزه های قرآنی در کشور نیست، برای نمونه بسیاری از مساجد، کمبود قرآنهای تازه دارند.
امیدی اضافه کرد: طرح جایگزینی قرآنهای فرسوده که چند سازمان فرهنگی و مسجدی متولی آن شدهاند، هنوز تحقق نیافته است، در حالی که خانههای خدا از این موضوع رنج میبرند.
وی ابراز کرد: مساجد باید مجهز به تازهترین ابزارهای آموزشی به ویژه در رابطه با قرآن شوند که به نوبه خود، موجب فراگیر شدن کلام الهی در جامعه میشود.
یادآور می شود، حجتالاسلام سعید کرمی؛ معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد، دی ماه امسال از تعویض قرآنهای فرسوده مساجد، خبر داده بود.