کد خبر: 3571555
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۱

آیین رونمایی از کتاب صلوات نامه برگزار شد

گروه اجتماعی: آیین رونمایی از کتاب صلوات نامه به نویسندگی علی چمن نژادیان با حضور آیت الله موسوی جزایری در اهواز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، آیین رونمایی از کتاب صلوات نامه به نویسندگی علی چمن نژادیان با حضور آیت الله موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان امروز 18 بهمن ماه در تجدید میثاق اعضای کمیته‌های فضاسازی و خدمات شهری، مساجد، قرآن، هیأت مذهبی و فرهنگی و هنری استان در حسینیه بقیه الله اهواز برگزار شد.

علی چمن نژادیان، نویسنده کتاب صلوات نامه درباره این کتاب گفت: تاکنون بالغ بر 14 هزار بیت صلوات سروده ام که در همه قالب های شعر فارسی است. همه وقایع و معارف اسلامی، معجزات، کرامت، عاشورای حسینی، انقلاب اسلامی و شهدا را با صلوات پیوند دادم و به تقریظ آیت الله ناصری دولت آبادی و آیت الله حیدری و چند استاد دیگر رسیده است.

وی با اشاره به این که دوره سه جلدی کتاب صلوات نامه چاپ شده و به پیشنهاد اساتید در میراث فرهنگی استان خوزستان ثبت آن در حال انجام است، گفت: جلدهای چهارم، پنجم و ششم کتاب صلوات نامه در سال های آینده تألیف خواهد شد.

captcha