کد خبر: 3571663
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸
الهیان :

محفل انس با قرآن در روستای امام قیس در چهارمحال و بختیاری برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس تبلیغات اسلامی بروجن گفت: مراسم ضیافت قرآنیان در هجدهمین روز از دهه فجر با حضور قاریان و حافظان جوان قرآن کریم شهرستان بروجن در روستای امام قیس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام مجید الهیان رئیس تبلیغات اسلامی بروجن، با اعلام این خبر گفت: در هجدهمین روز از دهه فجر، محفل انس با قرآن کریم، با حضور حافظان جوان موسسه جامعة‌الکلمه شهرستان بروجن، و مسئولان و اقشار مختلف مردم ، همراه با نماز مغرب و عشاء، درمسجد امام (ع) روستای امام قیس برگزار شد.
حجت الاسلام الهیان افزود: در برنامه جشن بزرگ انقلاب این روستا، قاری برتر کشوری استاد بحرینی و حافظان جوان شهرستانی، مجتبی جهانی و محمدرضا مقدم به اجرای برنامه پرداختند که از طرف حضار مورد تشویق قرار گرفتند.
وی ادامه داد: برای اولین بار از حافظان قرآن موسسه جامعه الکلمه وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی در محفلهای قرانی شهرستان بروجن که موردتوجه مردم نیز قرارگرفته، استفاده می‌شود.
وی اظهارکرد: سخنرانی ، اجرای برنامه قرآنی و اجرای سرود کودکان با اجرای مجری توانمند قرآنی ، حجت الاسلام منصوری ازجمله برنامه های این مراسم بود.
گفتنی است، در پایان مراسم از برترین‌های قرآنی و فعالان فرهنگی مذهبی، و هیئت امنای فعال مسجد، در روستای امام قیس تجلیل شد.
captcha