کد خبر: 3573592
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۲

پخش نمایش «فاطمه؛ من را نگاه کن» از شبکه رادیویی نمایش

گروه هنر: نمایش «فاطمه؛ من را نگاه کن» با محوریت توسل به حضرت فاطمه زهرا(س) از شبکه رادیویی نمایش در حال پخش است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی رادیو، «فاطمه؛ من را نگاه کن» عنوان نمایشی رادیویی است که ندا محمودی آن را نوشته و داستان آن درباره  جراح قلبی است که پس از سال‌ها به ایران باز می‌گردد و با بیماری مواجه می‌شود که مبتلا به نارسایی قلبی است و به حضرت فاطمه(س) متوسل شده است.

مهین فردنوا، علی زرینی، محمد آقامحمدی، عبدالعلی کمالی، میرطاهر مظلومی، سیما خوش‌چشم، صفا آقاجانی، احمد گنجی، غلامحسن تسعیری، مجید سهرابی، سینا نیکوکار، ماندانا محسنی، محمدیگانه، افسانه محمدی، امیر زنده‌دلان، نگین خواجه‌نصیر ، شیوا رفیعیان و مهرداد عشقیان از جمله بازیگرانی هستند که در این نمایش رادیویی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

«فاطمه؛ من را نگاه کن» را مینو جبارزاده به تهیه‌کنندگی اشرف‌السادات اشرف‌نژاد تا پایان هفته ساعت ۱۹:۱۵ از رادیو نمایش به نشانی موج FM ردیف 107:5  مگاهرتز پخش می‌شود.

captcha