کد خبر: 3573638
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹

دشمنان درصدد آسیب زدن به بنیان خانواده هستند

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی قزوین گفت: استحکام خانواده در ایران اهمیت زیادی دارد بیگانگان سعی دارند با تهاجم فرهنگی به بنیان خانواده آسیب برسانند که تنها راه مقابله با آن حفظ عفاف و حجاب است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، حجت‌الاسلام‌ عباس نظری، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی قزوین در همایش عفاف و حجاب که ظهر امروز با حضور تشکل‌های دانش‌آموزی در سازمان تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، با تأکید بر اهمیت حجاب اظهار کرد: داشتن حجاب و عفاف علاوه بر آثار شخصیتی، آثار اجتماعی مختلفی دارد که می‌توان از آن‌ها به استحکام نهاد خانواده، آرامش روانی، حفظ سلامت روان، حفظ سلامتی زنان و استحکام جوامع در برابر نفوذ بیگانگان اشاره کرد.
وی با بیان اینکه حجاب بخشی از عفاف است، افزود: عفاف جنبه عمومی‌تری دارد و شامل عفاف زبان، گوش، اعضا و جوارح می‌شود این در حالی است که لازمه حجاب داشتن عفاف بوده و اگر کسی عفاف داشته باشد به‌تبع آن حجاب را نیز فرامی‌گیرد.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی قزوین با اشاره به اینکه خداوند تمامی انسان‌ها به‌خصوص زنان را گوهر نظام آفرینش خلق کرده است، بیان کرد: ما باید این ارزش و شخصیت را طوری حفظ کنیم که کسی نتواند بر او دستبرد بزند و درجایی استفاده کنیم که آنجا گوهر و شخصیت ما ارزش‌گذاری می‌شود.
وی افزود: یکی از مواردی که شخصیت انسان ارزش‌گذاری می‌شود زمان ازدواج است، مثلاً در زمان ازدواج دختران شخصیت آن‌ها با مسائلی مانند عفاف، حجاب و پاک‌دامنی می‌سنجند، انسان‌ها باید شخصیت را طوری حفظ کنند که برایش ارزش‌گذاری بالایی انجام دهند.
حجت‌الاسلام نظری با اشاره به اهمیت عفاف و حجاب در خانواده، عنوان کرد: خانواده‌های ایرانی دارای استحکام هستند و اگر یکی از اعضای خانواده دچار مشکل شود همه خانواده از آن حمایت و پشتیبانی می‌کنند، در این میان مهم‌ترین رکن هر خانواده مادر است، مادر در خانواده نقش بسزایی دارد و اگر عفاف و حجاب در مادر نهادینه باشد فرزندان پاک‌دامنی تحویل جامعه می‌دهد.
captcha