کد خبر: 3573661
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۱
حجت‌الاسلام فتاحی:

تقویت اعتبارات فرهنگی لازمه مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان است

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام با تأکید بر اینکه تقویت اعتبارات فرهنگی لازمه مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان است، گفت: مساجد اصلی‌ترین مراکز تبلیغ فرایض دینی هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد فتاحی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان ایلام امروز در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ایلام اظهار کرد: نهادینه کردن تذکر لسانی به عنوان وظیفه همگانی یکی از مهمترین امور ستاد است و زمانی که تذکر لسانی در جامعه در انجام معروف و پرهیز از منکر به وجود آید شاهد کاهش آسیب‌ها در جامعه خواهیم بود.
وی به تقویت فعالیت‌های فرهنگی در مساجد تاکید کرد و گفت: مساجد به عنوان مراکز اصلی تبلیغ فرایض دینی و معروفات و مقابله با منکرات در جامعه هستند و تقویت و فعالیت‌های تبلیغی و فرهنگی در این اماکن دینی در مقابله با تهاجم فرهنگی کارساز خواهد بود.
رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ایلام ضمن مطلوب دانستن فعالیت‌های انجام شده در احیای اقامه نماز جماعت در ادارات به تقویت اعتبارات فرهنگی در استان اشاره و عنوان کرد: با توجه به هجمه‌های فرهنگی دشمنان جهت تضعیف آموزه‌های دینی در بین جوانان تقویت اعتبارات فرهنگی امری ضروری است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام در پایان تصریح کرد: همکاری همه دستگاه‌ها در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی بخصوص رعایت حجاب و عفاف در جامعه لازم و ضروری است.
captcha