کد خبر: 3573853
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۱

ثبت 100 وقف جدید در لرستان/ واقفان در زمینه وقف برای ازدواج جوانان ورود پیدا کنند

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان با بیان این‌که سهمیه لرستان در سال‌ جاری ثبت 120 وقف جدید است که تاکنون 100 مورد وقف به ثبت سامانه رسیده است، گفت: از واقفان و خیران استان انتظار داریم که در حوزه‌های دیگر چون ازدواج نیز وقف داشته باشند.

حجت‌الاسلام محمدجواد عباس‌زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از وجود دو هزار و 600 موقوفه در استان خبر داد و گفت: سهمیه استان لرستان در سال‌ جاری ثبت 120 وقف جدید است که تاکنون 100 مورد وقف به ثبت سامانه رسیده است.
وی با اشاره به این‌که تا پایان سال‌ جاری تعداد وقف‌های جدید استان لرستان به 120 مورد خواهد رسید، به استقبال خوب خیرین استان از فرهنگ وقف اشاره کرد و افزود: ظرفیت وقف در استان زیاد است و بیشتر موقوفات لرستان در راستای احداث مسجد و حسینیه است.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان با بیان این‌که وقف‌های ثبت شده در لرستان در دو بخش وقف‌های انتفاعی و منفعتی هستند، ادامه داد: از واقفان و خیرین استان انتظار داریم که در حوزه‌های دیگر چون ازدواج نیز وقف داشته باشند.
captcha