کد خبر: 3574406
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۰

روستای سلم در سوگ بانوی بی‌مزار

کانون خبرنگاران نبأ: مراسم سوگواری ایام فاطمیه اول، شب گذشته، 25 بهمن‌ماه در مسجد جامع روستای سلم از توابع شهرستان کیار برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، مراسم سوگواری ایام فاطمیه اول، دوشنبه 25 بهمن‌ماه بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد جامع روستای سلم از توابع شهرستان کیار برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن چراغی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی کیار در این مراسم به ذکر گوشه‌ای از خصوصیات و شیوه زندگی این بانوی بزرگوار پرداخت و گفت: حضرت فاطمه(س) بانوی نمونه، بنده راستین خدا، فرزند شایسته رسالت، همسر و مادری وفادار بودند و در هیچ زمینه‌ای خدای ناکرده چشم‌پوشی و غفلت نداشته‌اند.
وی افزود: به طور مثال از روایات نقل شده است که حضرت علی(ع) پس از سه روز به خانه آمد، حضرت زهرا(س) بدون هیچ ناراحتی، بداخلاقی و عصبانیت و با کمال گشاده‌رویی و مهربانی به استقبال ایشان رفت، دست ادب بر سینه گذاشت و گفت، السلام علیک یا امیرالمومنین(ع) و مولا علی هم در جواب گفت، السلام علیک یا بنت رسول الله... و همین مثال برای ما شیعیان باید کافی باشد که در زندگی زناشویی و رفتار با همسر خود، رعایت ادب و احترام و خوش‌اخلاقی را داشته باشیم.
حجت‌الاسلام چراغی در پایان اظهار کرد: در زندگی حضرت زهرا(س) نمونه‌های بسیار دیگری برای الگو قرار دادن توسط نسل امروز وجود دارد و هرکس به قدر درک و معرفت خود از این دریای بی‌کران بهره می‌گیرد.
این مراسم با ذکر مصیبت‌خوانی، مرثیه‌سرایی و نوحه‌خوانی توسط جعفر کیانی، مداح اهل بیت عصمت و طهارت(ع) همراه بود و عزاداران در سوگ این بانوی بزرگوار و نمونه گریستند.








امین حیدری
captcha