به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) ایرنا نوشت: سیدعلی خاموشی گفت: کسانی که در انجمن خیرین قرآنی فعالیت می کنند، همواره در تلاش هستند تا ضمن تعیین نیازهای این حوزه برای چاپ و توزیع قرآن در مناطق مختلف کشور، گستره ای از این فعالیت ها را در جامعه نهادینه کرده و بتوانند این سنت حسنه را در خانواده ها و میان کسانی که توانایی مالی دارند، محقق سازند.
وی افزود: افرادی که به عنوان خیرین قرآنی در مراسم رونمایی از قرآن های اهدایی در سازمان دارالقرآن الکریم حضور پیدا کردند، خیرینی هستند که به نیازهای مراکز فرهنگی مانند مساجد به ویژه در مناطق محروم و نقاط دورافتاده کشور توجه دارند تا با پرداخت هزینه ای در چاپ قرآن برای توزیع در این مناطق سهیم شوند.
خاموشی همچنین گفت: این خیرین که همواره از مشارکت در این طرح ها استقبال می کنند، در صنوف مختلفی فعالیت دارند که به عنوان نمونه برخی از آنان واردکننده لوازم خانگی یا واردکننده کاشی و سرامیک هستند و برخی نیز در کارهای کشتیرانی یا مهندسی طراحی صنعتی فعالیت دارند.
وی افزود: این افراد که از سرمایه گذاری خود برای انتشار قرآن های رایگان برای مناطق محروم راضی هستند، اکنون تامین هزینه انتشار 20 هزار جلد قرآن را به عهده گرفته اند.
این نیکوکار قرآنی اضافه کرد: انجمن خیرین قرآنی که در سازمان دارالقرآن الکریم تشکیل شده، یک گروه مردم نهاد است و اعضای آن فقط برای رضای خدا کمک می کنند.
وی گسترش شعبه های این انجمن را از برنامه های گسترش نیکوکاری در این حوزه دانست و گفت: قرار است شعبه ای از این انجمن در هر یک از استان ها راه اندازی شود و خیرین استان تهران بر اساس احساس وظیفه برای انتشار قرآن های مورد نیاز از هیچ کمکی دریغ نمی کند.
خاموشی افزود: خیرین قرآنی در یک مرحله برای انتشار 20 هزار جلد کمک کردند و اخیرا نیز برای چاپ 15 هزار جلد قرآن پیشقدم شدند و در مرحله بعدی نیز کمک های خود را برای انتشار 20 هزار جلد قرآن اهدا خواهند کرد.
وی تاکید کرد: قرآن های منتشر شده از سوی سازمان دارالقرآن الکریم به صورت رایگان در اختیار مراکز فرهنگی و مساجدی قرار می گیرد که بعد از نماز جماعت به تلاوت یک صفحه از قرآن می پردازند و نوع صحافی این قرآن ها و کتابت و ترجمه آن ها به گونه ای است که مورد رضایت قشر متوسط جامعه است.
طی مراسمی در سازمان دارالقرآن الکریم از 15 هزار جلد قرآن به صورت نمادین رونمایی شد که هزینه چاپ و انتشار این قرآن ها از سوی خیرین تامین شده بود.
مهدی قره شیخلو رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در این مراسم گفت: در سه سال اخیر به دلیل کمبود اعتبارات قرآنی، به حمایت های خیرین قرآنی متوسل شدیم تا بتوانیم قرآن های مورد نیاز به ویژه در مناطق روستایی و دورافتاده را منتشر و توزیع کنیم.
وی افزود: در دو سال گذشته بیش از 200 هزار جلد قرآن با حمایت خیران قرآنی چاپ شده که بسیاری از این قرآن ها در ایام دهه فجر به صورت رایگان در مناطق محروم توزیع شده است.
قره شیخلو همچنین گفت: بیش از پنج هزار موسسه قرآنی و 6 هزار خانه قرآن روستائی در سطح کشور فعالیت دارند که نشانگر فعالیت های قرآنی است و با توجه به استهلاک قرآن های موجود، نیاز به قرآن های جدید هر روز بیشتر احساس می شود.
وی از خیرین قرآنی خواست تا کسانی که علاقه مند به مشارکت در طرح ملی نورباران برای چاپ و توزیع قرآن به سراسر کشور به ویژه مناطق محروم هستند، کمک های نقدی خود را به حساب شماره 88888 نزد بانک ملی شعبه عظیم پور یا حساب سیبا به شماره 0108362961008 به نام انجمن خیرین قرآنی واریز کنند.
در این مراسم سیدعلی خاموشی، حمیدرضا نقاشیان، داود مددی، جعفر تقی زاده، امید اسکندری، مجید شوکت لو و محمد علیخانی به عنوان خیران قرآنی مطالبی را درباره ضرورت ساماندهی در جمع آوری کمک های مردمی، نقش رسانه ها در ترویج انتشار قرآن با کمک خیرین و همچنین برنامه ریزی برای فراخوان جمع آوری قرآن های بدون استفاده در خانه ها مطرح کردند.