کد خبر: 3574752
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰
با حضور امام جمعه کرمان؛

نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان کرمان برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: با حضور آیت‌الله جعفری، امام جمعه کرمان امروز چهارشنبه، 27 بهمن جلسه شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان کرمان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام عربپور، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان در این جلسه در سخنانی با اشاره به لزوم برپایی منظم جلسات گفت: لازم است برای سال آینده برنامه مشخصی جهت فعالیت کمیته‌های سه گانه شورا، کمیته تبلیغ و ترویج، کمیته آموزش و کمیته پژوهش تهیه شود تا این کمیته‌ها بر اساس اعتبار در نظر گرفته شده فعالیت‌های سالیانه خود را طراحی و اجرا کنند.
در این جلسه همچنین حجت‌الاسلام قهاری، مدیر عامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان کرمان گزارشی از نحوه هزینه کرد اعتبار این شورا ارائه کرد.
بصیری، رئیس کمیته پژوهش شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان از تهیه چندین طرح پژوهشی با محوریت پژوهش‌های قرآنی خبر داد.
در این جلسه رضا فتحی زاده، مسئول دفتر فعالیت‌های قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای برنامه ریزی هفته قرآن و عترت استان کرمان از آثار رسیده به دبیرخانه هفته قرآن و عترت گزارشی ارائه کرد.
در این جلسه همچنین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان و رئیس این شورا گزارشی از آخرین تحولات قرآنی کرمان و همچنین هفته قرآن و عترت استان کرمان که از دوم اسفندماه برپا می‌شود، ارایه کرد.
منبع: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان
captcha