کد خبر: 3575211
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۳
علیزاده اعلام کرد:

فعالیت بیش از 25 مؤسسه قرآنی در انار

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان گفت: در شهرستان انار بیش از 25 مرکز و مؤسسه قرآنی به فعالیت‌های قرآنی مشغول هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، محمدرضا علیزاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در حاشیه مراسم افتتاح نمایشگاه قرآن و عترت در شهرستان انار به خبرنگاران گفت: برگزاری این نمایشگاه‎ها در سطح استان می‌تواند در راستای تعامل بین مؤسسه‎های قرآنی مؤثر باشد.
وی افزود: در این نمایشگاه‌ها علاوه بر معرفی مؤسسه‎های قرآنی مفاهیم قرآنی نیز از طریق فعالیت‌های هنری به مردم به ویژه کودکان و نوجوان منتقل می‌شود.
علیزاده بیان کرد: اقشار مختلف مردم از جمله جوانان و دانش‎آموزان می‌توانند با مراجعه به این نمایشگاه از ظرفیت آن بهره‎برداری و استفاده کنند.
وی افزود: برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت می‌تواند، تأثیر به‎سزایی در تعمیق مفاهیم و فرهنگ قرآنی در جامعه داشته باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان تصریح کرد: در شهرستان انار بیش از 25 مرکز و مؤسسه قرآنی به فعالیت‌های قرآنی مشغول هستند.
captcha