کد خبر: 3575264
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۷

تجلیل از 196 مددجو در طرح «قرآن در خانه»

گروه جامعه: همایش تجلیل از 196 مددجوی برگزیده کمیته امداد در طرح «قرآن در خانه» دوم اسفندماه سال جاری، برگزار می شود. .

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، همایش تجلیل از برگزیدگان طرح «قرآن در خانه» دوم اسفندماه سال جاری، از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی برگزار می شود.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین احمدیان، معاون فرهنگی کمیته امداد و فرهادی، فرماندار تهران به ایراد سخنرانی می پردازند.

این طرح با هدف تعلیم و تربیت مترجمین و مفسرین قرآن از میان خانواده های کم برخوردار، بی بهره از خدمات فرهنگی و خانواده های ساکن در مناطق صعب العبور برگزار می شود.

در قالب طرح قرآن در خانه هزار و 300 جلد قرآن کریم میان خانواده های تحت حمایت کمیته امداد توزیع شد و پس از برگزاری دو مرحله آزمون از شرکت کنندگان تعداد 196 نفر به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند که در این همایش مورد تجلیل قرار می گیرند.

در این راستا به 49 نفر اول مبلغ 400 هزار تومان، به 49 نفر دوم مبلغ 300 هزار تومان و به 49 نفر سوم مبلغ 200 هزار تومان اهدا می شود. همچنین 49 نفر دیگر نیز به سفر مشهد مقدس اعزام می شوند.
captcha