به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در حالی خبرهایی مبنی بر اختصاص 2 میلیارد و 700 میلیون تومان بودجه برای بیمه فعالان قرآنی منتشر شده و خبر از تحقق آن داده شده است، که هنوز این موضوع به قطعیت 100 درصدی نرسیده است.
سازمان مدیریت با این بودجه موافقت کرده و ذی حسابی وزارت ارشاد به دنبال وصول این مبلغ از خزانه است، یعنی این بودجه و تحقق آن تقریباً شبیه به وضعیت بودجه فعالیتهای قرآنی از محل تحقق اهداف منشور توسعه فرهنگ قرآنی است.
پس با این وجود این بودجه هنوز در خزانه دولت بوده و احتمال اینکه این بودجه امسال تحقق نیابد نیز وجود دارد، چرا که سال گذشته نیز مبلغ یک و نیم میلیارد تومان برای بیمه فعالان قرآنی در نظر گرفته شده بود، اما در آخرین لحظات اعلام شد که در تراز بودجه خزانه این مبلغ حذف شده است. با این وجود پیگیریهای لازم این موضوع از سوی وزارت ارشاد و معاونت قرآنی در حال صورت گرفتن است.
همانطور که گفته شد با توجه به اینکه این بودجه در ردیف متفرقه قانون بودجه است، احتمال عدم تحقق آن نیز وجود دارد، بودجه بیمه فعالان قرآنی همانند بودجه منشور در ردیف اصلی دستگاهها نیست و در ردیف متفرقه بوده و قدرت ردیفهای اصلی را ندارد.
با این وجود اگر تا روز آخر اسفند این مبلغ اختصاص یابد، مشکلی وجود نخواهد داشت در غیر این صورت مبلغ 2 میلیارد و 700 میلیون تومان منتفی خواهد شد.
ذکر این نکته نیز ضروری است که در صورت پرداخت این مبلغ (2 میلیارد و 700 میلیون تومان) سهمیه پرداخت بیمه فعالان قرآنی برای تمام استانهای کشور محقق خواهد شد. تا پیش از مطرح شدن رقم جدید، از پرداخت بیمه 2100 نفر از فعالان قرآنی تا پایان سال خبر داده شده بود.
به گزارش ایکنا، این 2100 فعال قرآنی از 21 استان کشور هستند که از طریق بودجههای دیگر حق بیمه آنها پرداخت خواهد شد، وضعیت 10 استان پرجمعیت دیگر همچون استانهای تهران، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و ... نیز به این 2 میلیارد و 700 میلیون تومان گره خورده است که در صورت تحقق تمام استانها سهمیه بیمه فعالان قرآنی خواهند داشت.
بنابر این شایسته است مسئولان قرآنی وزارت ارشاد اگر میخواهند به سرنوشت یک و نیم میلیارد سال قبل مبتلا نشود، تمام تلاشهای خود را در روزهای اندک باقی مانده تا پایان سال، به کار گیرند.