کد خبر: 3578843
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۷
داوری خبرداد:

ثبت‌نام 70 نفر برای شرکت در مسابقات اذان ویژه اعضای مساجد خرم‌آباد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول کانون فرهنگی مسجد جوادالائمه خرم‌آباد، از ثبت‌نام حدود 70 نفر برای شرکت در مسابقات اذان ویژه جوانان و نوجوانان مساجد شهرستان خرم‌آباد، خبرداد.

رضا داوری، مسئول کانون فرهنگی مسجد جوادالائمه خرم‌آباد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از ثبت‌نام حدود 70 نفر برای شرکت در مسابقات اذان ویژه جوانان و نوجوانان مساجد شهرستان خرم‌آباد، خبرداد و گفت: این مسابقات با همکاری دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و در قالب برنامه‌های هفته قرآن و عترت لرستان، برگزار می‌شود.
وی با اشاره به برگزاری این دوره از مسابقات در دو رده سنی ١٠ تا ١٧ سال و ١٧ تا ٢٩ سال، عنوان کرد: ثبت‌نام در این سری از مسابقات از ٢٠ بهمن ماه آغاز شده و تا یک روز قبل از برگزاری مسابقات ادامه خواهد داشت.
داوری با اشاره به برگزاری مسابقات اذان در نیمه دوم اسفندماه سال‌جاری، بیان کرد: در هر گروه سنی به سه نفر برتر از نظر داوران هدایایی اهدا می‌شود.
مسئول کانون فرهنگی مسجد جوادالائمه خرم‌آباد تاکید کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقات جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند بعداز اقامه نماز مغرب و عشاء به‌صورت حضوری به مسجد جوادالائمه واقع در سه راه مطهری مراجعه کرده یا با تلفن ٠٩١٦٣٩٧٠٢٦٢ تماس حاصل نمایند.

captcha