کد خبر: 3579179
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۸

بازدید مسئولان عراقی از کارگاه ساخت گنبد حرم امام حسین(ع) در کرمان

گروه اجتماعی: شماری از مسئولان عراقی امروز سه‌شنبه، 10 اسفند از کارگاه ساخت گنبد حرم امام حسین(ع) در شهر کرمان بازدید کردند و از نزدیک از مراحل ساخت گنبد حرم امام حسین(ع) مطلع شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، مهدی نیکویی، معاون فنی و مهندسی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمان نیز در این بازدید گفت: سازه فلزی گنبد حرم امام حسین(ع) صد درصد ساخته شده و ساخت پانل‌های بتنی تاکنون 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی افزود: پیش‌بینی می‌شود طی چهار ماه آینده کار ساخت پانل‌ها تمام شود و پس از آن کار ساخت و نصب خشت‌های طلایی آغاز خواهد شد.
نیکویی تصریح کرد: نمونه‌هایی از خشت‌های طلا ساخته شده و نقشه‌های کارگاهی تمامی مراحل ساخت گنبد، آماده است و طی چند ماه آینده ساخت آن به پایان خواهد رسید.
معاون فنی و مهندسی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمان گفت: پس از مراحل ساخت قطعات، یک بار گنبد در کرمان نصب خواهد شد و اشکالات آن گرفته می‌شود و نصب نهایی در کربلای معلا انجام خواهد شد.
وی افزود: ساخت سازه اصلی بنا در ساخت گنبد امام حسین(ع) قسمت اول کار است که به صورت فولادی بوده و روی آن پوششی بتنی از پانل‌های بتنی در نظر گرفته شده که این پوشش باید خاصیت پدافند غیرعامل داشته و در مقابل انفجار، سرما و گرما، رطوبت، نفوذ و ریزگردها مقاوم باشد.
نیکویی اظهار کرد: پس از ساخت سازه فلزی و نصب پانل‌های بتنی، ساخت خشت‌های مسی و در نهایت روکش طلاکاری روی این گنبد انجام می‌شود و در نهایت خشت‌های طلاکاری شده به صورت خشکه چین روی گنبد نصب خواهد شد.
یادآور می‌شود، در این بازدید رئیس و مسئولان ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمان و شماری از مسئولان و کارشناسان کشور عراق حضور داشتند.
captcha