کد خبر: 3579963
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۵

اولین یادواره شهید مدافع حرم هادی ذوالفقاری در قوچان برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ: اولین یادواره شهید مدافع حرم طلبه بسیجی هادی ذوالفقاری شب گذشته در مسجد جامع قوچان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، اولین یادواره شهید مدافع حرم طلبه بسیجی هادی ذوالفقاری با حضور مسئولین شهرستان چهار شنبه 11 اسفند‌ماه در مسجد جامع قوچان برگزار شد. در ادامه این مراسم مردم با پیکر پاک شهید خلیل راحتی از شهدای هشت سال دفاع مقدس وداع کردند.
حجت الاسلام محمد علی دستجردی، امام جمعه قوچان در این مراسم به تلاش حضرت زهرا(س) در زمینه حفظ اسلام راستین اشاره کردو گفت: حضرت زهرا(س) با آنکه جوان بودند ولی در دفاع از ولایت و چگونگی دفاع کردن از اسلام حرکت کردند.
وی بیان کرد: در عاشورا نیز این موضوع مطرح بود که اهل‌بیت امام‌حسین(ع) بنا به وظیفه خود در میدان آمدند و نگذاشتند اسلام از مسیر اصلی خود منحرف شود.
امام جمعه قوچان با بیان این مطلب که بر اساس وظیفه خود تلاش داریم که دفاع کنیم یادآور شد: شهدای مدافع حرم سند مظلومیت اسلام است که این سند افتخار ما است.
دستجردی ادامه داد: شهدا نیز برای دفاع از ولایت آمدند که تا آخرین لحظه نیز اهل عمل بوده‌اند که این نکته را مدنظر قرار دهیم اهل شعار دادن نبودند.

سیدهادی اسلامی
captcha