کد خبر: 3580606
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۹
در سال 95؛

مشارکت 7 هزار نفر در طرح تربیت حافظان قرآن استان مرکزی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: در طرح تربیت حافظان قرآن کریم در سال 95 افزایش 2 هزار نفری نسبت به سال 94 داشتیم، تعداد شرکت‌کنندگان سال 95 در این طرح به 7 هزار و 918 نفر رسید.

حجت‌الاسلام سید‌محمدباقر حسینی‌اراکی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی‌ در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، از روند برگزاری طرح تربیت حافظان قرآن در استان طی 5 سال اخیر ابراز خرسندی کرد و گفت: این طرح از سال 91 در استان اجرایی شد و تاکنون 32 هزار و 186 نفر در این طرح شرکت کردند و از این تعداد 7هزار و 918 نفر در سال 95 ثبت‌نام کردند. 
وی از افزایش 2 هزار نفری قرآنیان در طرح تربیت حافظان سال 95 نسبت به سال 94 خبر داد و افزود: تعهد سازمان اوقاف جهت تربیت حافظان قرآن سال گذشته به اتمام رسید اما از آنجایی که فعالیت در حوزه قرآن به روز و سال خاصی محدود نیست، برنامه‌ها را بری تربیت حافظان در راستای لبیک گفتن به امر رهبری ادامه خواهیم داد. 
حجت‌الاسلام حسینی تصریح کرد: برای آموزش قرآن از همه مردم دعوت می‌کنیم، اداره‌کل اوقاف استان در رسالت خود در حوزه تربیت حافظان کوتاهی نخواهد کرد و با تمام قوا از این طرح پشتیبانی می‌کند، اما این بدان معنا نیست که دیگران شانه خالی کنند همه دستگاه‌های فرهنگی باید کمک کنند تا این طرح با کیفیت بالاتر عمل عملی شود. 
وی از ثبت‌نام طرح تربیت حافظان برای ششمین سال متوالی خبر داد و گفت: ثبت‌نام این دوره از فروردین ماه امسال آغاز  شده و علاقه‌مندان برای شرکت در آزمون طرح می‌توانند اقدام کنند. 
حجت‌الاسلام حسینی اظهار کرد: جهت توسعه این طرح باید به زیرساخت‌ها و تربیت مربیان قرآنی توجه ویژه شود. ساخت و تجهیز مدارس قرآنی، احداث تالار بزرگ قرآنی غرب کشور و تربیت مربیان قرآنی از جمله عواملی است که به توسعه فعالیت‌های قرآنی استان از جمله تحقق طرح تربیت حافظان کمک می‌کند. 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در پایان بهره‌گیری از مربیان حاذق بومی را مشوقی برای انجام هرچه بهتر طرح‌های قرآنی عنوان کرد و گفت: خوشبختانه استان ظرفیت بسیار خوبی در این زمینه دارد که استفاده درست از این فرصت به اشاعه فرهنگ قرآنی در جامعه کمک خواهد کرد.
captcha