کد خبر: 3581051
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸
حجت‌الاسلام نکونام:

کاشت نهال فضیلت و صدقه جاریه است

گروه فرهنگی: نماینده ولی‌فقیه در استان چهارمحال و بختیاری کاشت نهال را یک صدقه جاریه برای انسان‌ها دانست و تأکید کرد: همگان باید کاشت نهال را برای خود یک فضیلت بدانند و قطعاً بدانند که تا زمانی که این درخت هست و سبزی و سایه این درخت وجود دارد و افراد جامعه از آن بهره‌مند می‌شوند، خدای متعال برای غرس کننده این نهال مدام و مستمر حسنات و ثواب می‌نویسد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از چهارمحال و بختیاری،حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه شهرکرد، روز گذشته 15 اسفند همزمان با روز درختکاری و غرس یک اصله نهال در بوستان نماز شهرکرد، گسترش و توسعه منابع طبیعی و صیانت از آن‌ها را یکی از کارهای زیبا و ضروری برای جامعه خواند و گفت: درخت یکی از سرمایه‌های بزرگ طبیعت است که خدای متعال آفریده و بشر هم موظف است که هم غرس کند و هم از آن نگهداری کند که زمینه ساز سلامت بشر و زندگی سالم بشریت باشد. 
وی  با تاکید بر این که همگان نسبت به کاشت درخت  و صیانت از آن موظف هستند، تصریح کرد: کاشت نهال در روز درختکاری و هفته منابع طبیعی یک کار نمادین است اما درحقیقت همه باید در جایی که زندگی می‌کنند و دسترسی به نهال و زمین مناسب برای کاشت درخت دارند باید نسبت به توسعه منابع طبیعی، غرس نهال و صیانت از آن‌ها جدی و تلاش‌گر باشند. 
امام جمعه شهرکرد کاشت نهال را یک صدقه جاریه برای انسان‌ها دانست و تاکیدکرد:  همگان باید کاشت نهال را برای خود یک فضیلت بدانند و قطعا بدانند که تا زمانی که این درخت هست و سبزی و سایه این درخت وجود دارد و افراد جامعه از آن بهره‌مند می شوند، خدای متعال برای غرس کننده این نهال مدام و مستمر حسنات و ثواب می‌نویسد. 
نماینده ولی‌فقیه در استان تاکیدکرد: هر مقدار انسان بتواند در این صدقه جاریه سهیم باشد برای خود زمینه عاقبت بخیری را فراهم کرده است.
captcha