کد خبر: 3581279
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۴

مجمع خیرین بهزیستی نماد عینی مشارکت اجتماعی است

گروه اجتماعی: معاون اشتغال و مشاركت‌هاي مردمی بهزيستی آذربايجان غربي با اشاره به اينكه مشاركت اجتماعي با قبول مسئوليت از سوي تك تك آحاد مردم محقق مي‌شود، اظهار کرد: مجمع خيرين بهزيستي استان امروز با تعهدپذيري كه شكل داده نماد عيني مشاركت اجتماعي است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی سیامک  نبي زاده روز گذشته 15 اسفند ماه در مراسم انتخابات مجمع خيرين بهزيستي با بيان اينكه امروز بالغ بر 65 هزار خانواده نيازمند تحت پوشش بهزيستي استان هستند افزود: تامين نيازهاي مختلف اين جمعيت ازعهده بهزيستي خارج است و با حضور پر رنگ خيرين توانسته ايم تا حدود زيادي نيازهاي موجود را پاسخگو باشيم.
وي گفت: جامعه اسلامي ما مملو از افراد سخاوتمندي است كه حاضرند داوطلبانه عهده دار امورات خير باشند.
نبي زاده با اشاره به اينكه بهزيستي براي حضور و مشاركت خيرين بسترهاي قانونگذاري وسياستگذاري را فراهم ساخته است ادامه داد: همگرايي و تبديل كانونهاي جزء به كل از اهداف اين برنامه ريزي بخوبي در خانه خيرين بهزيستي تجلي يافته است.
معاون اشتغال و مشاركتهاي مردمي بهزيستي با تقدير از مشاركت خيرين بهبود معيشت و توزيع عادلانه خدمات را از اهداف متعالي خانه خيرين برشمرد و افزود: با حضور مجمع خيرين پويا تعامل دو سويه و سازنده  مابين بهزيستي و خيرين شكل مي يگرد و بهزيستي استان از هيچ حمايتي در راستاي پويايي اين مجمع دريغ نمي ورزد. 
در ادامه اين مراسم نيز انتخابات مجمع خيرين بهزيستي آذربايجان غربي برگزار شد.

captcha