کد خبر: 3581295
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۵
حجت‌الاسلام حشمتی پیشنهاد داد:

راه‌اندازی رشته‌های فکری در دارالقرآن وزارت نفت

گروه مسابقات: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه مسابقات سراسری قرآن کریم و اذان کارکنان وزارت نفت، بر افزوده شدن رشته‌های فکری در دارالقرآن وزارت نفت تاکید کرد.

حشمتی وزارت نفت

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مراسم اختتامیه دومین دوره از مسابقات قرآن و اذان کارکنان وزارت نفت که امروز، 16 اسفندماه در سالن شهید بهشتی وزارت نفت با حضور مسئولان قرآنی این مرکز برگزار شد؛ حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سخنانی با بیان آیه‌ای از قرآن گفت: کتابی که به عنوان معجزه نازل شده سرشار از برکت است، مخاطبان و عموم مردم لازم است که با تدبر در این آیات الهی به تفکر و خرد بپردازند.
وی ادامه داد: با توجه به برپایی موفق مسابقات قرآن وزارت نفت، باید به سابقه فعالیت‌های این مرکز از سال‌ها قبل اشاره کرد که اهتمام بسیاری در برپایی دوره‌های تفسیر قرآن کریم در شرکت ملی پتروشیمی داشته است.
حشمتی با تاکید بر اینکه مجموعه‌های قرآنی مدیون فعالیت‌های قرآنی مراکزی مانند مؤسسات، نهادها، مراکز و غیره است، به نوعی که دامنه فعالیت‌های قرآنی در سراسر کشور علی الخصوص مناطق محروم گسترده شده است، گفت: بدون شک، وزارت نفت سهم برجسته‌ای در ترویج فرهنگ قرآنی در سراسر کشور از شمال به جنوب و از غرب به شرق داشته است که امیدواریم با تاسیس دارالقرآن  این وزارت‌خانه این اهتمام بیشتر صورت گیرد.
وی افزود: در میان معجزات پیامبران، قرآن‌ کریم ویژگی خاصی دارد. از ویژگی‌های معجزات پیامبران می‌توان به حسی و قابل رویت بودن آنها اشاره کرد، اما معجزه حضرت محمد(ص)، تعلقی است که با عقل و فکر سروکار دارد و قرآن افراد را به اندیشیدن دعوت کرده است.
معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه اظهار کرد: در اینجا این سوال به ذهن می‌آید که آیا از قرآن، تنها باید متفکران بهره‌مند شوند و یا اقشار کم‌سواد هم می‌توانند استفاده کنند؟در جواب بنده اعتقاد دارم، در حوزه‌های تخصصی مانند وزارت آموزش و پرورش، وزارت نفت و  دیگر نهادها که متخصصان و متبحران در آن هستند، بیشترین استقبال باید از سوی این افراد صورت گیرد، زیرا این معجزه، کتاب فکر است که باید در آن تامل کرد و اندیشید.
وی در ادامه به مسئولان دارالقرآن وزارت نفت پیشنهاد کرد و گفت: در مجموعه قرآنی وزارت نفت، پیشنهاد می‌شود که رشته‌های فکری را در کنار حوزه‌های قرائت و حفظ بگنجانند تا در زمینه تفسیر، تدبر، کارکنان بتوانند مقالات ارائه بدهند.
حشمتی در پایان خاطرنشان کرد: حوزه فهم قرآن کریم در دستگاه‌های قرآنی باید مورد توجه قرار گیرد و معاونت نیز در این زمینه حمایت خود را اعلام می‌کند که امیدواریم در ترویج فرهنگ قرآنی  بتوانیم گام‌های مؤثری در کشور برداریم.

captcha