کد خبر: 3581310
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۶

شناسایی ۲۶۰۰ فعال در حوزه ایثار و شهادت در فضای مجازی

گروه جهاد و حماسه: قائم مقام بنیاد شهید در همایش جبهه مجازی بیان کرد: امروز حدود ۲۶۰۰ فعال در حوزه ایثار و شهادت در فضای مجازی شناسایی شده‌اند اما ظرفیت و فعالان این عرصه قطعاً بیشتر هستند و باید بیشتر به آن‌ها توجه کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) محسن انصاری، قاﺋم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران در سومین همایش جبهه مجازی بیان کرد: باید در حوزه فضای مجازی بسیار فعال و موثر عمل کنیم، در پرداختن به  پدیده شهروند خبرنگار نیز باید بیشتر از قبل توجه کنیم و ضمن شناخت این موضوع باید از انفعال در حوزه اطلاع`رسانی بپرهیزیم.
وی افزود: فعالین حوزه رسانه‌ای مخصوصاً در حوزه ایثار و شهادت باید فعال شوند و همچنین فردی که در این حوزه وارد می‌شود باید انقلابی‌گری در وجودش نهادینه شده باشد. 
قاﺋم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: فعالان عرصه مجازی باید ارتباط پویایی با یکدیگر داشته باشند، همچنین سربازان جنگ نرم باید شناسایی و به‌کار گرفته شوند.
انصاری با بیان اینکه حدود ۲۶۰۰ نفر در حوزه ایثار و شهادت در فضای مجازی فعالیت می‌کنند گفت: امروز حدود 2600 فعال حوزه ایثار و شهادت شناسایی شدند که از آن جمله چهارصد نفر مورد ارزیابی قرار گرفتند و این در حالی است که قطعاً ظرفیت‌های گسترده‌تری وجود دارد که در ادامه باید مورد توجه قرار گیرد.
captcha