کد خبر: 3582286
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۹

اعزام مددجویان کمیته امداد استان مرکزی به کربلای معلی

گروه فرهنگی: جمعی از دانشجویان پسر تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی به کربلای معلی اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، به نقل از کمیته امداد استان، ناصر ناصری دوست، مدیر فرهنگی کمیته امداد استان مرکزی با بیان اینکه برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی از برنامه‌های فرهنگی این نهاد است، گفت: این اردوها در قالب اردوهای دانش‌آموزی، دانشجویی و خانوادگی برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: در همین راستا ۸۰ نفر از دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد به اردوی زیارتی کربلای معلی اعزام شدند، این افراد از دانشجویان پسر تحت حمایت بودند و برای این منظور ۶۵۰ میلیون ریال هزینه شده است.
مدیر فرهنگی کمیته امداد استان مرکزی تصریح کرد:  اعزام ۲۰۰ نفر از مددجویان به اردوی زیارتی قم و جمکران به مدت سه روز و با اعتبار ۴۲۰ میلیون ریال از دیگر اردوهای کمیته امداد در ماه‌های اخیر است.
ناصری‌دوست در پایان طرح «شوق زیارت» را از طرح‌های خداپسندانه کمیته امداد عنوان و  بیان کرد: در قالب این طرح، نیازمندانی که تاکنون به اماکن زیارتی مشرف نشده‌اند، در طول سال شناسایی و ساماندهی می‌شوند تا با یاری خیران امکان سفر آنها به عتبات عالیات، مشهد و سایر اماکن زیارتی فراهم شود.
یادآور می‌شود: طی سال جاری یک هزار و ۵۲۰ مددجوی تحت حمایت استان مرکزی با اعتبار یک میلیارد و ۴۸۲ میلیون ریال از اردوهای اعزامی بهره‌مند و از این تعداد ۶۵۰ خانواده به سفرهای زیارتی مشهد مقدس و کربلای معلی اعزام شدند.
captcha