به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، امروز 21 اسفندماه همزمان با برگزاری کنگره 36هزار شهید دانش آموز کشور، کنگره 777 شهید دانش آموز استان با حضور معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان، مشاور استاندار آذربایجان غربی در امور شاهد، رئیس اداره امور ایثارگران و شاهد آموزش و پرورش استان و دیگر مسئولان شهرستان در دبیرستان شاهد مطهری شهرستان نقده برگزار شد.
قدرت الله قاسمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان هدف از برگزاری این کنگره را نهادینه نمودن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به خصوص در فضای آموزشی کشور بعنوان یک اصل ارزشمند الهی، انتقال فرهنگ ارزشمند ایثار و شهادت به نسل آینده، الگوسازی شهدا برای نسل حاضر و ارج نهادن به ایثارگران و تجلیل و تکریم آنان برشمرد.
حجتالاسلام حیدری زاد امام جمعه نقده در این مراسم شهادت را انتخابی بین خدا و بنده و تفکر ایثار و شهادت را قدرتمندترین تفکرها در جهان دانست.
سرهنگ اکبری فرمانده سپاه شهرستان نقده شهدا را سرمایه های ملی ، مایه عزت و آرامش برای حفظ آبرو برای ملت
گفتنی است «علیرضا حمیدی رازیان» اولین شهید دانش آموز در شهرستان نقده است که همراه 49 شهید دانش آموز در طول جنگ تحمیلی به خیل شهدا پیوستند.