کد خبر: 3583103
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۵

شهیدان؛ بهترین الگو برای جوانان/ ضرورت انتقال سیره شهدا به جوانان

گروه فرهنگی: همسر شهید منتظر قائم گفت: سیره و منش شهدا برای نسل دوم و سوم انقلاب بازگو شود تا جوانان از آ‌ن‌ها درس و الگو بگیرند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از یزد، 22 اسفندماه سالروز وفات حضرت ام البنین‌(س)، روز تکریم مادران و همسران شهدا و روز بزرگداشت شهدا، سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تاسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی در سال 58 نامگذاری شده است.
به مناسبت این روز بزرگ، به سراغ همسر شهید منتظر قائم، شهید مبارزه با نفوذ رفتیم.  
محمد در زندگی رفتار خاضعانه داشت
صدیقه بیگم مدرس ثانوی، همسر شهید منتظر قائم در گفت و گو با ایکنا گفت: محمد بسیار تزکیه نفس داشت و همیشه می گفت باید راه امام را ادامه بدهیم و بعد از زندانی و شکنجه هایی که دیده بود، از زندان بیرون آمدند.
شهیدان بهترین الگو برای جوانان
وی ادامه داد: سال 55 با ایشان ازدواج کردم و راه های زیادی در انقلاب رفتیم از اینکه ایشان برنامه ها و شب نامه ها، نوارهای امام را پخش می کردند، حتی شب ها تا دیر وقت با دوستانشان در خصوص اقدامات موثر برای پیشروی انقلاب  صحبت می کردند. 
مدرس ثانوی با اشاره به اینکه همراه ایشان در تهران نیز شب ها تا صبح بیدار بودیم و به بحث و تبادل نظر در خصوص پخش اعلامیه فعالیت می کردیم افزود:  باللاخره ساواک ما را گرفت و بازجویی کرد و چون نتوانستند مدرکی داشته باشند آزاد شدیم.
همسر شهید منتظر قائم گفت: وقتی انقلاب شد به عنوان مسئول کمیته انقلاب معرفی شدند و کمک به فقرا و محرومان در اولویت اصلی برنامه ها قرار دادند.
وی ادامه داد: بنده سه سال و اندی با ایشان زندگی کردم و رفتار خاضعانه در زندگی داشتند و علی وار زندگی کرد و همیشه می گفتند ما باید برای مردم الگو باشیم.
شهیدان بهترین الگو برای جوانان
مدرس ثانوی در پاسخ به نحوه آشنایی با شهید نیز گفت: پدر من روحانی و اصلیت یزدی بود و در نجف درس می خواندند موقعی که ازدواج می کنند به ایران می آیند و در فردوس مشهد ساکن شدند.
وی افزود: شش ماه در آنجا ساکن بودند و این مدت مصادف شده بود با آشنایی پدر محمد که ساکن فردوس بودند و پدر بنده بعد از شش ماه سکونت در فردوس به یزد می آیند و پدر محمد نیز وقتی ایشان 9 ساله بودند به یزد سفر می کنند و از آنجایی که پدر بنده امام جماعت مسجد بودند پدر محمد نیز با رفت و آمد به مسجد وصلت ما صورت گرفت.
انتقال سیره و منش شهید به نسل جوان توسط رسانه ها 
مدرس ثانوی در پاسخ به اینکه درخواست شما از رسانه ها و مسئولان چیست گفت: از رسانه ها و مسئولان می خواهم از سیره و منش شهید گفته شود تا جوانان نسل دوم و سوم انقلاب از این شهید درس و الگو بگیرند.
همسر شهید منتظر قائم در پاسخ به نحوه شهادت شهید گفت: ایشان مرتب ماموریت می رفتند و روز آخری که به منزل آمدند کفتند شاید دیگر برنگردم و خداحافظی کردند.
وی ادامه داد: یادم هست که بعذ از ظهر پنجشنبه زنگ زدم و جویای حال محمد شدم ولی گفتند ماموریت هستند و باز صبح جمعه دلشوره داشتنم و تماس گرفتم و گفتند هنوز برنگشتند.
همسر شهید تصریح کرد: صبح روز شنبه سوار تاکسی شدم بعضی مکان ها با پارچه مشکی پوشیده شده بود و وقتی از راننده تاکسی سوال کردم متوجه شدم محمد شهید شده است.
شهید منتظرقائم هیچ گاه دست از مبارزه برنداشت 
سردار اکبر فتوحی، فرمانده سپاه الغدیر استان یزد نیز به ایکنا گفت: شهید منتظر قائم چهره ای شناخته شده پیش از انقلاب، حین انقلاب و اکنون است.
شهیدان بهترین الگو برای جوانان
وی ادامه داد: بنده یکی از نیروهای ایشان بودم و هر موقع شعر کجایید ای سبک بالان عاشق را می فهمم، یاد ایشان می افتم و ایشان سبک بال و عاشق بود و اعتقاد قلبی داشتند.
سردار فتوحی افزود: محمد منتظر قائم در خانواده ای مذهبی متولد شدند و خدمت سربازی در زمان طاغوت و بعد از خدمت دستگیر و زندانی شدند ولی دست از مبارزه برنداشت.
وی گفت: وقتی انقلاب شد فرمانده کمیته انقلاب اسلامی استان یزد معرفی شدند و هنگامی که دستور تشکیل سپاه پاسداران داده شد به عنوان فرمانده سپاه استان با حفظ مسئولیت در کمیته معرفی شد.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد گفت: محمد منتظر قائم همیشه جلودار و پیشرو بود و بقیه پشت سر او حرکت می کردند و روش فرماندهی وی روش پیامبران و اولیای خدا بود.
وی ادامه داد: شهید منتظر قائم از لحاظ آمادگی جسمانی آماده و فرمانده شجاع بود و فردی با اخلاص و برای خدا خودسازی کرده بود.
فتوحی گفت: ایشان شهید در راه مبارزه با نفوذ معرفی شد و ان شاء الله بتوانیم راه این شهید بزرگوار را ادامه دهیم.   
یادآور می شود شهید محمد منتظر قائم روز 5 اردیبهشت در صحرای طبس به شهادت رسید. 
captcha