کد خبر: 3583176
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵

کارگاه «فضای مجازی؛ فرصت‌ها و تهدیدها» در چابهار برگزار شد

گروه اجتماعی: کارگاه آموزشی «‌فضای مجازی، فرصت‌ها و تهدیدها» ویژه مددجویان، صبح امروز به‌همت کمیته امداد امام خمینی(ره) و با همکاری مؤسسه قرآنی نورالهدی چابهار در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، کارگاه آموزشی « فضای مجازی، فرصت‌ها و تهدیدها» ویژه مددجویان، صبح امروز به همت کمیته امداد امام خمینی(ره) و با همکاری مؤسسه قرآنی نورالهدی چابهار در این شهرستان برگزار شد.
سید علاء الدین موسوی، کارشناس فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان چابهار در این کارگاه بیان کرد: فضای مجازی زمینه‌ای برای تهاجم فرهنگی دشمن مهیا کرده است تا به کمک آن بتوانند به‌راحتی به داخل خانه‌های ما نفوذ کنند.
وی اظهار کرد: تأثیرگذاری فضای مجازی بسیار گسترده است و می‌تواند در تمام شئون زندگی انسان اثر منفی بگذارد، بنابراین نباید خطر آن را نادیده گرفت.
ستوان میر، کارشناس فتا نیروی انتظامی شهرستان چابهار نیز در این کارگاه با اشاره به انواع جرایم رایانه‌ای، بیان کرد: پیام‌هایی که در اپلیکیشن‌هایی مانند تلگرام ارسال می‌کنید، همه در سیستم‌های خدمات‌دهنده ذخیره می‌شود و افراد زیادی می‌توانند به این اطلاعات دسترسی داشته باشند.
کارشناس فتا نیروی انتظامی شهرستان چابهار افزود: مردم باید مراقب باشند و اطلاعات مهم خود نظیر شماره حساب را به‌راحتی در اختیار افراد ناشناس که به عناوین مختلف وارد می‌شوند، نگذارند.
captcha