به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از مازندران ایتالله نورالله طبرسی امروز 22 اسفندماه در مراسم افتتاحیه نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران که در ساری برگزار شد، گفت: ایران اسلامی به سبب داشتن نعمت ولایت همیشه در صراط المستقیم , در یک سقف مشترک در کمال آرامش و آسایش خواهد بود.
وی با بیان اینکه امیدواریم با ولایت باشیم و با ولایت بمیریم، افزود: مرکز معنوی ایران و جهان تشیع، آستان قدس رضوی است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه مراسم چاووشیخوانی خود گویای تاریخ تشیع است، تصریح کرد: امروز افتخار یافتیم که دفتر آستان قدس رضوی در مازندران افتتاح شد و برای ما این مهم است که در زیر این پرچم ارزشمند امامت قرار گرفتیم .
وی افزود: مازندران در تمام استانهای کشور از نظر سادات رتبه اول را دارد.
طبرسی با بیان اینکه تمام هم و غم دشمنان جدایی فرزندان ما از اهل بیت(ع) است، اظهار کرد: این مراسم منتسب به امام علی بن موسی الرضا(ع) است و از آقایمان امام رضا(ع) می خواهیم فرزندان این ملت را از همه آفات مصون نگه بدارد.