کد خبر: 3583606
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸

کسب رتبه‌های برتر مسابقات قرآن کارکنان قوه قضاییه توسط یزدی‌ها

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی دادگستری استان یزد گفت: کاروان متسابقان قرآن کریم متشکل از کارکنان و خانواده‌های آنان با حضور در مرحله کشوری بهترین نتیجه را نسبت به سایر استان‌ها کسب کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، محمدرضا عرشیان، معاون فرهنگی دادگستری استان یزد اظهار کرد: کاروان متسابقان قرآن کریم متشکل از کارکنان و خانواده های آنان با حضور در مرحله کشوری بهترین نتیجه را نسبت به سایر استان ها کسب کرد.
عرشیان افزود: کاروان استان یزد متشکل از 18 نفر در دو رده سنی بالای 16 سال و زیر 16 سال بر اساس کسب رتبه های نخست و دوم مرحله منطقه ای به مسابقات کشوری رسیده بود که در این مرحله نیز استان یزد با کسب 8 رتبه از جدول مقام های اعلامی هیئت داوران ، بهترین تیم حاضر در مسابقات محسوب می شود.
وی با اشاره به کار مستمر در معاونت فرهنگی دادگستری در جهت ارتقاء سطح قراء، حفاظ و کلیه رشته ها در دو بخش کارکنان و خانواده آنان گفت: با بهره گیری از اساتید قرآنی مجرب استان و برگزاری جلسات مستمر تلاش وافری صورت گرفت تا حضور متسابقین استان در مسابقات کشوری از سطح کیفی بسیار خوبی بهره مند باشند.
این مقام مسئول ضمن تقدیر و تشکر از همکاری و تعامل تمامی مسئولان استانی و متسابقین قرآنی استان افزود: اگر همراهی و تلاش کل مجموعه در مسیر اعتلای فرهنگ قرانی نبود بدون تردید این نتیجه نیز حاصل نمی شد.
وی تصریح کرد: جمعیت استان یزد نسبت به اکثر قریب به اتفاق استان ها کمتر و به تبع جمعیت کارکنان شاغل در دستگاه قضایی نیز کمتر است اما تلاش شد با وجود ظرفیت محدود، با تربیت و ارتقاء مجموعه قرآنی، حضوری اثر بخش و در خور تحسین در رقابت ها از استان دارالعباده و دارالعلم یزد به نمایش درآید.
عرشیان شیوه برگزاری و ایجاد فضای رقابت بین خانواده ها در امور قرآنی و مذهبی در قوه قضاییه را به فال نیک گرفت و گفت: با شیوه جدید مسابقات قران و امکان حضور خانوده کارکنان و همچنین تجمیع دستگاه های وابسته به قوه قضاییه در کنار هم فعالیت های قرانی از جهت کمی و کیفی روند رو به رشد بسیار خوبی داشته است و امید است با تلاش و فعالیت های بیش از پیش، سال آینده نیز با ارتقاء در تمام رشته های حفظ، ترتیل، قرائت و حفظ موضوعی، تعداد شرکت کنندگان به ویژه فرزندان، بیشتر از امسال، حضور داشته باشند.
منبع: روابط عمومی دادگستری استان یزد
captcha