کد خبر: 3583769
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۳

مستند سجاده خون ساخته می‌شود

کانون خبرنگاران نبأ: فیلم مستند سجاده خون درباره جوان‌ترین شهید نماز جمعه تهران در سال 63 ساخته می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ايکنا، نبأ، در آستانه سالگرد انفجار بمب در 24 اسفند سال 63 در نماز جمعه تهران توسط گروهک منافقین و شهادت 14 نفر از نمازگزاران، فیلم مستندی با موضوع زندگی و شهادت «محمد غفاری» جوان‌ترین شهید این حادثه ساخته می‌شود.
این فیلم مستند که هم‌اکنون در مرحله پیش تولید قرار دارد قرار است توسط مؤسسه فرهنگی «پنجره خیال» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی «میثم امیر اصلانی» ساخته شود.
یادآور می‌شود، در سال 63 انفجار در نماز جمعه تهران به دست منافقین کوردل و با هدف جلوگیری از حضور مردم در نمازجمعه در حالی رخ داد که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رئیس جمهوری وقت و امام جمعه تهران در حال ایراد خطبه‌های نماز بودند. رهبر معظم انقلاب پس از پس از انفجار بمب، با صلابت و بدون هیچ گونه تزلزلی به خطبه‌هایشان ادامه دادند و با اشاره به شعارهای مرگ بر منافق، منافقان کوردل را عامل این جنایت خواندند و نمازگزاران نیز با سردادن فریادهای الله اکبر، این این اقدام منافقان را محکوم کردند.
captcha