کد خبر: 3583860
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۲
شعبانی عنوان کرد:

رونق خیمه‌های معرفت در طرح آرامش بهاری

گروه فرهنگی: مدیرکل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: خمیه‌های معرفت در طرح آرامش بهاری از سال 91 راه‌اندازی شد و رونق خوبی هم داشته، هر سال بر تعداد مبلغین این طرح افزوده می‌شود، سال گذشته 800 بقعه در سراسر کشور مجری طرح آرامش بهاری بود که امسال به این تعداد افزوده شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام احمد شعبانی، مدیرکل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، امروز، 23 اسفندماه در دوره آموزشی هیئت امنا و خادمین بقاع متبرکه مجری طرح آرامش بهاری که در امامزاده محمدعابد(ع) اراک برگزار شد گفت: امامزادگان حق حیات بر گردن ما دارند زائر بودن آدابی دارد که همه باید رعایت کنیم.
وی ادامه داد: علمای زیادی در تاریخ اسلام ظهور کردند اما وقتی بر مزار آنها وارد می‌شوم اذن دخول نمی‌گیریم و آداب خاصی را لحاظ نمی‌کنیم اما وقتی در امامزادگان حاضر می‌شویم زیارت نامه می‌خوانیم و آداب شرعی خاصی را رعایت می‌کنیم این نشان از اهمیت و تأثیرگذاری این افراد در زندگی ما دارد، مردم در جوار آنها آرامش می‌یابند و به دلیل همین آرامش است که رهبری تأکید دارند این اماکن به قطب فرهنگی تبدیل شوند.
وی ادامه داد: خمیه‌های معرفت در طرح آرامش بهاری از سال 91 راه‌اندازی شد و رونق خوبی هم داشته است، هر سال بر تعداد مبلغین این طرح افزوده می‌شود، سال گذشته 800 بقعه در سراسر کشور مجری طرح آرامش بهاری بود که امسال به این تعداد افزوده شده است.
مدیرکل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور افزود: دشمن با تمام وجود به جنگ با اعتقادات و فرهنگ ما ادامه می‌دهد شاید از مواجهه نظامی با ما وحشت نداشته باشد اما چگونه است که از چادر دختران ایران هراس دارد و همه همت خود را برای برداشتن این چادر به کار می‌گیرد. 
وی ادامه داد: طبق نظر محققان غربی نظام ایران کانونی دارد به نام خانواده با محوریت مادر، که برای نابودی این نظام باید جایگاه مادر را متزلزل کرد، در برابر این نگاه باید وجود امامزادگان را مغتنم بشمریم و فرهنگ قرآنی را در خانواده تقویت کنیم.
حجت‌الاسلام شعبانی با بیان اینکه در جنگ نرم با باروها و اعتقادات مردم بازی می‌کنند گفت: ما در هر دو جنگ سخت و نرم با دشمن مواجه هستیم، سوریه و عراق مرز معنوی و اعتقادی ما محسوب می‌شود، در جنگ نرم، تردید، شبهه و تمسخر که فضای مجازی را آکنده کرده باعث تزلزل اعتقادات جوانان شده است.
مدیرکل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور ادامه داد: اگر کسی در جنگ سخت کشته شود از او به عنوان شهید و مایه افتخار یاد می‌کنند اما در جنگ نرم تلفات دادن مایه ننگ خانواده و جامعه است چرا که در این جنگ دشمن روح جوان را به تسخیر درمی‌آورد.
وی افزود: موبایل و اینترنت در خانواده، جوانان را به خود مشغول کرده که والدین باید چاره‌اندیشی کنند، اعضای خانواده به واسطه همین ابزارها در حال بیگانه شدن از هم هستند، روحانیت، دانشجویان متعهد و کتاب و قلم بهترین ابزار مقابله با جنگ نرم به شمار می‌آیند، یکی از اماکنی که می‌تواند انسان را از استرس جنگ نرم و تکنولوژی امروز نجات دهد همین اماکن متبرکه است.
مدیرکل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه دشمن به دنبال جایگزینی عرفان‌های پوچ به جای اعتقادات تشیع است، تصریح کرد: رهبری آسیب‌های جامعه را رصد می‌کنند و هر 6 ماه یک بار جلساتی با حضور ایشان برگزار و گزارش‌ها ارائه می‌شود، یکی از آسیب‌های جدی امروز طلاق است، سن طلاق از 5 سال به زیر یک سال رسیده و در برخی از شهرهای بزرگ این وضعیت بدتر است.
وی تأکید کرد: این وضعیت ناشی از فرهنگی است که دشمن به جامعه القا می‌کند ما می‌توانیم با برنامه‌های فرهنگی و سخنرانی‌های دینی در امامزادگان سهمی در کاهش آمار طلاق داشته باشیم، مردم، روحانیت را امین خود می‌دانند و مشکلات را با آنها درمیان می‌گذارند، همین خیمه‌های معرفت طرح آرامش بهاری که روحانیون مبلغ در آن فعالیت می‌کنند توانسته بسیاری از بدحجاب‌ها را چادری و از بسیاری اعدام‌ها و طلاق‌ها جلوگیری کند.
مدیرکل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در پایان گفت: دوره‌های آموزشی ویژه کودکان در خیمه‌های معرفت برای آموزش احکام و آداب اسلامی در نظر گرفته شده است، حفظ امنیت و آرامش در بقاع متبرکه، رفع سدمعبرها و ... باید با دقت و خوش‌رویی خدام انجام شود. همچنین در اسکان نوروزی حتماً باید مدارک شناسایی بررسی شود، برای بانوان غیرچادری نیز چادرهای تمیز در نظر گرفته شده تا در ورود به امامزادگان با مشکل مواجه نشوند.
captcha