به گزارش کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ، همایش رهیافتی بر خود حفاظتی به روایت نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه، روز جمعه 27 اسفندماه در مصلی نماز جمعه امام خامنهای شهرستان نیمروز استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.
حجتالاسلام محمود لطفیان سرگزی، کارشناس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم و کارشناس مرکز تخصصی نماز در جمع تعدادی از روحانیون محلی و مردم ولایتمدار شهرستان نیمروز گفت: رفاهطلبی و معنویتگریزی دو خطر مهم برای جامعه مسلمان است و راه حل آن هم سادهزیستی و معنویتمحوری است.
وی با اشاره به ضرورت تقویت باورهای دینی، بهبود رفتار و ارتقای عملکرد، بصیرت افزایی و گسترش اخلاق حسنه گفت: برای ارتقای تفکر خود حفاظتی نیاز به نظارت و شناسایی تهدیدها و آسیبپذیریها، صداقت و رازداری است.
کارشناس ستاد اقامه نماز ادامه داد: جاهطلبی و برتری جویی مغایر رسالت انبیاست و بهرهگیری از مزایای مادی برای انسان کامل، تنها باید به منزله رفع حاجت و فراهم آوردن زمینه برای کسب مدارج معنوی و ارتقا در مراتب کمال باشد.