کد خبر: 3585555
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۲

افزایش 69 درصدی بازدید از اماکن تاریخی- فرهنگی آذربایجان شرقی

گروه اجتماعی: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی، از افزایش 69 درصدی بازدید از موزه ها و اماکن تاریخی ـ فرهنگی استان خبر داد.

مرتضی آبدار،  مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، گفت: از 25 اسفند تا سوم فروردین در مجموع 26 هزار و 567 مورد بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی استان انجام شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال رشد 69 درصدی بازدید از این مراکز داشته است.
وی  به آمارهای مربوط به خدمات سفر استان طی روزهای ۲۵ تا ۳ فروردین، که توسط کمیته آمار و اطلاعات بدست آمده بود، اشاره کرد و گفت: آذربایجان‌شرقی از ۲۵ اسفند تا ۳ فروردین، پذیرای 59 هزار و 888 نفر در مراکز اقامتی خود بوده است که نسبت به سال گذشته 16 درصد افزایش یافته است.
آبدار، بر نظارت مستمر تیم‌های نظارتی ستاد اجرایی خدمات سفر تاکید کرد و گفت: تعداد بازدید تیم‌های نظارتی ستاد اجرایی نوروز استان در 3 روزگذشته، 303 مورد بوده که از این میان 73 مورد از مراکز اقامتی استان، 170 مورد مراکز پذیرایی، 23 مورد دفاتر خدماتی مسافرتی و 37 مورد از سایر مراکز ارائه خدمات مستقیم به گردشگران مورد بازرسی قرار گرفته‌اند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی افزود: طی بازدیدهای صورت گرفته در قالب ستاد اجرایی خدمات سفر استان، 10 مورد تشویق، 11 موردتذکر و یک مورد اخطار کتبی، طی 3 روزنخست، برای مراکز مذکور صادر شده است.
captcha