کد خبر: 3585639
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴

نسخه نجات اقتصاد ایران اجرای اقتصاد مقاومتی است

گروه اجتماعی: اقتصاد مقاومتی يعنی تشخيص حوزه‌های فشار یا در شرایط کنونی تحریم و درپی آن تلاش برای کنترل و بی اثر کردن و در شرايط آرمانی تبديل چنين فشارهايی به فرض که قطعا باور و مشارکت همگانی و اعمال مديريت‌های عقلايی و مدبرانه پيش شرط و الزام چنين موضوعی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، اقتصاد مقاومتی يعنی تشخيص حوزه‌های فشار یا در شرایط کنونی تحریم و درپی آن تلاش برای کنترل و بی اثر کردن و در شرايط آرمانی تبديل چنين فشارهايی به فرض که قطعا باور و مشارکت همگانی و اعمال مديريت‌های عقلايی و مدبرانه پيش شرط و الزام چنين موضوعی است. اقتصاد مقاومتی کاهش وابستگی‌ها و تاکيد روی مزيت‌های توليد داخل و تلاش براي خوداتکايی است.
نسخه نجات اقتصاد ایران اجرای اقتصاد مقاومتی است
حجت‌الاسلام‌ علی اکبر اکرمی، امام جمعه سراب، در گفت‌وگو با ایکنا اظهار کرد: نسخه نجات اقتصاد ایران گام برداشتن در عرصه میدانی و اجرای اقتصاد مقاومتی است.
وی، افزود: مردم به عنوان مصرف‌کنندگان باید با خرید کالاهای ایرانی، زمینه رونق تولیدات داخلی را فراهم کنند.
ججت‌الاسلام‌ اکرمی با اشاره به نقش بان‌کها در امر توليد، رونق کسب و کار کارگاه‌ها و صنايع، ايجاد اشتغالزایی و به حرکت درآوردن چرخه اقتصاد کشور را بسيار موثر دانست و افزود: اقتصاد مقاومتی با به حرکت درآوردن چرخ اقتصاد و توليد داخلی متبلور می‌شود.
امام جمعه سراب یادآور شد: اقتصاد مقاومتی باید به عنوان یک اصل مهم در همه بخش‌های جامعه مورد توجه جدی باشد.
حجت‌الاسلام اکرمی ادامه داد: مفهوم واقعی اقتصاد مقاومتی زمانی عينيت می‌يابد که مردم در زمان مراجعه به شعب بانک جهت دريافت تسهيلات، خدمت را به وضوح لمس نمايند.
وی با اشاره به شرط عملی شدن شعار امسال یعنی اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال افزود: اگر مبنا بر این است که شعار امسال را عملی کنیم باید در فراهم کردن اشتغال بکوشیم و به فکر جوانان باشیم.
حجت‌الاسلام ‌اکرمی از نقش دولت در تحقق اقتصاد مقاومتی گفت و تاکید کرد: دولت باید با حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان زمینه را برای عملی شدن اقتصاد مقاومتی فراهم کند.
اقتصاد مقاومتی را می توان تکیه به نیروی داخلی معنا کرد
حجت‌الاسلام اسماعیل هادوی، امام جمعه یامچی در گفت وگو با ایکنا اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی را می‌توان تکیه و اعتماد کردن به نیروی داخلی، به ابتکار جوان‌ها، به فعالیت ذهن‌ها و بازوها در داخل معنا نمود.
وی، افزود: یکی از مشکلات اصلی فرآروی جامعه جوان ما نداشتن شغل است که باید با تحقق شعار اقتصاد مقاومتی در این زمینه گام‌هایی را برداشت.
وی به تنها راه نجات کشور اشاره و خاطرنشان کرد: استفاده دولت و ملت از تولیدات داخلی و ظرفیت نیروها و متخصصان داخلی را باید تنها راه نجات کشور قلمداد نماییم.
حجت‌الاسلام هادوی با اشاره به تشكيل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در هيات دولت ادامه داد: اقتصاد مقاومتی يک شعار نيست، بلكه يک اصل ضروری است و در اين راستا وظيفه همه آحاد جامعه گام برداشتن براي تحقق اين اصل مهم و راهبردی نظام است.
امام جمعه یامچی با اشاره به اهمیت ساختارها در اقتصاد مقاومتی یادآور شد: در اين نوع اقتصاد، زيربناها و ساختارها بسيار مهم است، زيرا كه با زيرسازی اقتصاد می‌توان دست دشمنان را از اين سرزمين كوتاه كرد.
حجت‌الاسلام هادوی ادامه داد: در اين راه زياد شعار ندهيم و بيشتر عمل كنيم و هركسی هم كه مي تواند در اين راه كاري انجام دهد و مسئولان هم سختگيري نكنند و راه را هموارتر كنند.
 وی افزود: راه برون‌رفت کشور از تنگنای اقتصادی، تکیه ‌بر توان داخلی و توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری است.
حجت‌الاسلام هادوی از لزوم توجه به محصولات داخلی و افزایش درآمد تولیدکنندگان گفت و تاکید کرد: باید نگاه موثری به حوزه واردات داشته باشیم و در صورت امکان محصولات داخلی را جایگزین برخی محصولات وارداتی کنیم و به این طریق شاهد کاهش هزینه و افزایش درآمد باشیم.

captcha