کد خبر: 3586657
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۵

نوروز قرآنی دانشجویان دانشکده علوم قرآنی خمین

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس فرهنگی دانشکده علوم قرآنی خمین گفت: دانشجویان این دانشکده در ایام نوروز مشغول حفظ قرآن بودند.

محمدرضا باقری مفرد، کارشناس فرهنگی دانشکده علوم قرآنی خمین، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مرکزی، گفت: طرح نوروزی حفظ سوره یاسین با عنوان «همه حافظ باشیم» در کانال تلگرامی این دانشکده انجام شد.
وی افزود: از ابتدای فروردین امسال برنامه آموزشی حفظ با بخش‌های روش صحیح حفظ، قرائت صحیح و روان آیات توسط قاریان ممتاز بین‌المللی به شکل طرح درس در کانال این دانشکده قرار گرفت.
کارشناس فرهنگی دانشکده علوم قرآنی خمین ادامه داد: این برنامه آموزشی زیر نظر و با مشاوره یکی از حفاظ دانشکده علوم قرآنی ارائه شد تا علاقمندان به حفظ به شکل تخصصی با مباحث حفظ قران آشنا شوند.
باقری مفرد با اشاره به برگزاری آزمون حفظ برای دانشجویان شرکت کننده در این طرح بعد از تعطیلات خاطرنشان کرد: با هماهنگی‌های انجام شده با تبلیغات اسلامی به دانشجویانی که موفق به حفظ سوره یاسین شده باشند مدرک اعطا می‌شود.
captcha