کد خبر: 3588277
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۴

«کیمیای سعادت» در جست‌وجوی سعادتمندان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مستند شخصیت محور «کیمیای سعادت» از شبکه قرآن و معارف سیما در حال پخش است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) یکی از برنامه‌هایی که اخیرا از شبکه قرآن و معارف سیما روی آنتن رفته است «کیمیای سعادت» دارد، این مستند شخصیت محور بوده و با هدف معرفی خیران موفق بین اقشار مختلف جامعه تهیه شده است.
بنابراین گزارش مستند شخصیت محور «کیمیای سعادت» در تهران، کاشان، اصفهان، شیراز، یزد، مشهد، پاکدشت و کرج بوده و در این شهرها شش خیر و شخصیت‌های موفق در حوزه پزشکی، معلمی و ... بوده است. در این مستند هدف این است که جامعه در این راستا تحریک شود که مردم بتوانند با این شخصیت‌های موفق همزاد پنداری کنند و به این خودباوری برسند که می‌توانند به انسان‌های موفق تبدیل شوند.
تا به حال دو قسمت از این مستند 26 قسمتی پخش شده است، اولین قسمت این مستند در اسفندماه 95 روز رحلت خانم ام البنین پخش شد و قسمت دیگر آن نیز در سال جدید روی آنتن رفته است.
 قرار است این مستند که در بیست‌وشش قسمت سی دقیقه‌ای تهیه شده، روزهای جمعه از ساعت 18 تقدیم علاقه‌مندان شود و احتمال دارد که در ایام ماه مبارک رمضان هر روز از شبکه قرآن و معارف سیما پخش شود.
captcha