کد خبر: 3588537
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۷

مسلمانان از دریای علوم حضرت علی(ع) بهره کافی را ببرند

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اینکه انسان‌های مؤمن و مسلمان هرچه بیشتر نسبت به فضائل امیرالمومنین آشنا شوند، گفت: مسلملنان باید از دریای علوم آن حضرت بهره کافی را ببرندو در این راستا با نهج‌البلاغه بیشتر مأنوس شوند.

حجت‌الاسلام مختار کرمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: خداوند متعال نعمت‌های فراوانی را در اختیار بشریت قرار داده است تا به وسیله آنها خود را به کمال برسانند و علاوه بر نعمت‌های مادی که خداوند بزرگ بر بندگان خود ارزانی داشته، نعمت‌های معنوی زیادی هم برای آنها فراهم کرده است.

وی افزود: یکی از محبت‌های خداوند متعال فرصت‌های طلایی است که در ایام‌های پرفضیلت مثل ماه رجب که بندگان صالح خدا باید قدر آن را بدانند و از این فرصت نهایت بهره را ببرند و از برکات فراوان ماه پرفیض و برکت رجب در راستای نزدیکی به خداوند متعال و آماده کردن روح خود از آن استفاده کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان عنوان کرد: از دیگر ویژگی‌های ماه رجب تولد یک انسان آسمانی و الهی و بزرگ مانند علی بن‌ابی‌طالب است و سیزدهم رجب برای مسلمانان یک روز بزرگ و گرامی است.

وی اعلام کرد: سیزدهم رجب تولد انسانی است که پیامبر عزیز اسلام او را باب‌العلم معرفی کرده و شخصیتی که جامع همه فضائل و ارزش‌ها است.

حجت‌الاسلام کرمی با اشاره به اینکه انسان‌های مؤمن و مسلمان هرچه بیشتر نسبت به فضائل امیرالمومنین آشنا شوند، بیان کرد: مسلملنان باید از دریای علوم آن حضرت بهره کافی را ببرندو در این راستا با نهج‌البلاغه بیشتر مأنوس شوند.

وی ادامه داد: در دین مبین اسلام زمان‌ها و مکان‌های ارزشمندی وجود دارد که هیچگاه نمی‌توان ارزش آنها را برشمرد چرا که برخی از مکان‌ها و زمان‌ها ارزش والایی دارند. یکی از زمان‌های ارزشمند ایام البیض است که انسان باید در این ایام پرفیض الهی زنگارهای شیطانی را از خودش دور کند و هرچه بیشتر گناه را از دل بزداید.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان افزود: یکی از مکان‌های ارزشمند برای انسان مؤمن اعتکاف است که از معدود مکان‌هایی است که انسان می‌تواند عاشقانه با خدای خود راز و نیاز کند و چه برکات عظیمی در این زمان و مکان وجود دارد.

حجت‌الاسلام کرمی یادآور شد: سنت حسنه اعتکاف می‌تواند انسان را از خودخواهی دور کرده و او را به محاسبه نفس و توبه وادارد و فرصتی برای فاصله گرفتن از هیاهو و جنجال‌های مادی برای رسیدن به امید بیشتر است.

captcha