کد خبر: 3588541
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۱

برگزاری همایش استانی«شاهنامه‌خوانی» در سی‌سخت

گروه فرهنگی: معاون فرهنگی ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری همایش استانی شاهنامه‌خوانی طی اردیبهشت‌ماه در شهر سی‌سخت خبر داد.

رضا خردمند، معاون فرهنگی اداره کل ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، از برگزاری همایش استانی شاهنامه‌خوانی طی اردیبهشت‌ماه در شهر سی‌سخت خبر داد و بیان کرد: این همایش با حضور شاهنامه‌خوانان استان و میهمانان کشوری با اجرای برنامه‌های متنوع برگزار می‌شود.
وی جشنواره ملی شعر زاگرس در 29 و 30 فروردین‌ماه سال‌جاری را از برنامه‌های اجرایی برشمرد و عنوان کرد: این جشنواره با حضور 15 نفر برگزیده کشوری و تجلیل از آنها و برپایی کارگاه شعر با حضور 5 نفر از تهران در سالن اداره کل ارشاد در یاسوج برگزار می‌شود.
معاون فرهنگی اداره کل ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد اردیبهشت تئاتر را از دیگر این برنامه‌ها اعلام کرد و یادآور شد: این برنامه با تجلیل از فعالین حوزه تئاتر برگزار می‌شود.
خردمند اجرای کنسرت موسیقی ویژه میلاد امام علی(ع) و روز پدر در دهدشت را از سایر برنامه‌های اجرایی ارشاد اسلامی ذکر کرد.
captcha