کد خبر: 3588714
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۳

اعتکاف یگان هوایی اراک

گروه اجتماعی: مسئول تبلیغات و روابط عمومی مرکز پدافند هوایی اراک گفت: 100 هنرآموز، سرباز و پایور یگان هوایی اراک در مراسم اعتکاف امسال شرکت کردند.

امین فرمهینی، مسئول تبلیغات و روابط عمومی مرکز پدافند هوایی اراک، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، از حضور 100 هنرآموز، سرباز و پایور یگان هوایی اراک در مراسم اعتکاف امسال خبر داد و گفت: مجموعه یگان از شرکت در این مراسم معنوی استقبال کردند اما تنها همین تعداد توانستند در این آیین شرکت کنند. 
وی با اشاره به اینکه هنرآموزان، پایوران و سربازان در مسجد علی‌ابن‌ابیطالب(ع) خیابان قیام استقرار دارند، سخنرانی، جزءخوانی، مداحی، جشن ولادت حضرت علی(ع)، مراسم وفات حضرت زینب(س) را از جمله برنامه‌های امراسم اعتکاف یگان دانست. 
فرمهینی ادامه داد: برپایی محفل انس با قرآن، مناجات خوانی و اهداء جایزه به کارکنان، پایوران و هنرآموزانی که نام یا یکی از القاب امام علی(ع) را دارند، برگزاری مسابقه کتابخوانی و مقاله نویسی از دیگر برنامه‌هایی ایام اعتکاف بوده است.
captcha