کد خبر: 3588895
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۰
بیاتی عنوان کرد:

یک سال با مرکز آموزش‌های تخصصی علوم و فنون قرآنی

گروه جامعه: مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی علوم و فنون قرآنی ضمن تشریح برنامه‌های این مرکز طی یک سال فعالیت، گفت: تقویت مبانی قرآنی دوره تربیت مربی مهد کودک از اقدامات سال جاری ما است.

مهدی بیاتی، مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی علوم و فنون قرآنی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به تشریح مهم ترین برنامه‌هایی که طی یک سال اخیر و از زمان آغاز فعالیت این مرکز تاکنون انجام شده است، پرداخت و اظهار کرد: از اردیبهشت ماه سال 95 فعالیت این مرکز به شکل گسترده با دو رویکرد ترویج مباحث قرآنی و ورود افرادی که در اینجا آموزش می‌بینند به حوزه اشتغال زایی با محوریت موضوعات قرآنی تخصص محور آغاز شد.

وی به برگزاری دوره‌های ویژه «تربیت مبلغ» ویژه مداحان و سخنرانان خانم(مبلغه) که برای اولین‌بار سال گذشته در این مرکز صورت گفت اشاره و عنوان کرد: این طرح برای اولین بار در کشور پیشنهاد و اجرا شد که در آن بانوان مبلغه دوره یک ساله (300 ساعته) آموزش مبلغی را طی و گواهی تبلیغ دریافت می کنند. این دوره پیش آزمون، پس آزمون، امتحان جامع، طرح های پژوهشی و ... دارد که سال گذشته موفق شدیم 70 نفر را در این بخش آموزش دهیم.

بیاتی تصریح کرد: با توجه به تجارب به دست آمده طی یک سال اخیر در سال 96 دامنه اجرای این طرح را گسترش خواهیم داد.

آموزش بیش از 200 نفر در حوزه «طب سنتی اسلامی ایرانی»

وی در خصوص دوره آموزشی «طب سنتی اسلامی ایرانی» که در دو سطح مقدماتی و پیشرفته برای 70 نفر برگزار شد نیز گفت: هدف گذاری امسال ما آموزش بیش از 200 نفر در این حوزه است. مخاطبان این دوره شامل افرادی هستند که در حوزه طب سنتی کار می کنند و یا صرفاً به دلیل علاقه به سلامت شخصی خود در این کلاس ها حضور پیدا می‌کنند.

تقویت مبانی قرآنی دوره تربیت مربی مهد کودک

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی علوم و فنون قرآنی ادامه داد: طبق توافق صورت گرفته با سازمان بهزیستی «دوره تربیت مربی مهدکودک» برای مدیران و موسسان مهدهای کودک با رویکرد اسلامی ایرانی برگزار شد. تاکنون شش دوره این کلاس ها برگزار و 200 نفر در این دوره ها آموزش دیده اند و سیاست گذاری ما برای سال جاری آموزش 500 نفر در این بخش است البته مبانی قرآنی این مبحث را تقویت کرده‌ایم.

استقبال از برگزاری «کارگاه تربیت معنوی برای کودکان»

وی در خصوص دوره آموزشی «مهارت های زندگی» یا سبک زندگی اسلامی ایرانی نیز گفت: این دوره برای 165 نفر در استان قم، برای 60 نفر از مبلغان سپاه استان مازندران و تعدادی از علاقه مندان در سیرجان و یزد برگزار شد که امسال تعداد استان ها افزایش خواهند یافت. همچنین «کارگاه تربیت معنوی برای کودکان» به صورت پایلوت برگزار شد که مورد استقبال قرار گرفت و امسال تعداد این کارگاه ها افزایش یافته به 30 تا 50 کارگاه نیم روزه خواهد رسید.

توسعه هنرهای قرآنی

بیاتی قوی تر کردن رویکرد برگزاری دوره های تجوید، صوت و لحن و برنامه ریزی جدید برای برگزاری این دوره ها را یادآور شد و گفت: برگزاری دوره میناکاری با سر فصل قرآنی در راستای توسعه هنرهای قرآنی محقق شد که در سال جاری تقویت خواهد شد. همچنین برگزاری دوره طب اسلامی در پاکدشت و برگزاری دوره آمادگی برای دوره دکتری که در آن چندان موفق نبودیم نیز از دیگر برنامه های سال گذشته بود که امسال برای برگزاری دروس تخصصی آمادگی برای دکتری برنامه ریزی دقیق تری صورت گرفته است.

وی در خصوص یکی از طرح های ویژه سال جاری این مرکز، گفت: اقدامی که امسال جزو طرح های مهم این مرکز است، مذاکره با اصناف برای برگزاری چند دوره آموزشی از جمله سبک زندگی اسلامی ایرانی برای کسانی است که می‌خواهند مجوز صنف دریافت کنند. همچنین برگزاری دوره سبک زندگی برای آرایشگران زن که جای خالی آن احساس می شود نیز از طرح های سال جاری مرکز است.

برگزاری دوره کارآفرینی دینی برای اصناف

مدیر مرکز آموزش های تخصصی علوم و فنون قرآنی از برنامه ریزی برای برگزاری دوره کارآفرینی دینی برای اصناف نیز خبر داد و گفت: اصناف باید به سمت توسعه و اشتغال مدرن حرکت کنند چرا که سبک سنتی اشتغال نمی تواند در دنیای معاصر موفق باشد؛ رویکرد ما این است که صاحبان شغل هایی که در طیف سنتی هستند به سمت اشتغال مدرن حرکت کنند.

افتتاح سایت آموزش های مجازی مرکز آموزش های تخصصی علوم و فنون قرآنی

وی اعلام کرد: سایت آموزش مجازی سازمان طی هفته های اخیر نیز افتتاح خواهد شد تا دوره های ویژه آموزش مجازی در سایت بارگذاری و در اختیار علاقه مندان قرار گیرد. برای ماه رمضان نیز مباحث قرآنی به ویژه موضوع خانواده برای کارمندان بهزیستی ارائه می شود.

بیاتی در پایان با تأکید بر اینکه یقیناً این مرکز جزو مراکزی است که موفق می شود شعار سال را به صورت عملی محقق کند، گفت: ایجاد امنیت روانی در افراد موجب اشتغال و تولید می شود. پایه قبل تر اشتغال، کارآفرینی و تولید، داشتن مهارت زندگی و امنیت روانی است. یعنی الزاماً پایه اشتغال ساخت کارخانه نیست بلکه ایجاد آرامش روانی است که موجب می شود افراد به سمت اشتغال پیش بروند و ما با آموزش های خود در این مرکز این آرامش روانی را ایجاد می کنیم.

captcha