کد خبر: 3589090
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۷

اهمیت کسب علم و دانش؛ توشه راه طرح قرآنی «بینات 2»

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئله اهمیت کسب علم و دانش موضوع این هفته توشه راه طرح قرآنی بینات 2 منطقه 10 تهران است.

محمدمهدی خواجه محمودآباد، مدیر طرح قرآنی بینات 2 منطقه 10 تهران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: طی هفته جاری مسئله اهمیت کسب علم و دانش به عنوان موضوع توشه راه در دستور کار طرح بینات 2 و طرح تربیت حافظان قرآن قرار دارد.

مدیر طرح قرآنی بینات 2 منطقه 10 با اشاره به آیه 9 سوره مبارکه زمر «هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ؛‌ آیا کسانی که می‌دانند با کسانی که نمی‌دانند برابرند؟»، اظهار کرد: با توجه به این آیه مبارکه اهمیت کسب علم و دانش به عنوان یک قانون لازم در فرمول موفقیت دائمی دارای اهمیت است و اسلام اهمیت زیادی برای کسب علم و دانش و فکر کردن قائل است.

خواجه محمودآباد با اشاره به اینکه هیچ دینی همانند اسلام بر اهمیت علم و دانش تأکید نکرده است، گفت: در حدیثی از پیامبر گرامی اسلام آمده است «اطْلُبُوا الْعِلْمَ وَ لَوْ بِالصِّینِ، به دنبال علم بروید حتی اگر در چین باشد (جای بسیار دور)» به همین دلیل یک مسلمان همواره باید بنا به نظر پیامبر خود به دنبال کسب علم و دانش باشد.

وی در ادامه با اشاره به حدیث دیگری از پیامبر اکرم(ص) که فرمود «اطْلُبُوا الْعِلْمَ‏ مِنَ‏ الْمَهْدِ إِلَى اللَّحْد؛ از گهواره تا گور دانش بجوئيد»، افزود: در همین راستا، موضوع کسب علم و دانش به عنوان سرفصل اجرایی این هفته طرح قرآنی بینات 2 و طرح تربیت حافظان و توشه راه قرآن‌آموان قرار گرفته است.

مدیر طرح قرآنی بینات 2 منطقه 10 در پایان با ذکر مثالی در رابطه با کسب دانش به زندگی سکاکی، دانشمند مشهور ادبیات عرب که با تلاش و پشتکار و علاقه زیاد به فراگیری علم، از دانشمندان بزرگ عرب در علوم مختلف شد، اشاره کرد و گفت: با توجه به زندگانی این دانشمند بزرگ، در می‌یابیم که کوتاهی در کسب دانش باعث پشیمانی انسان می‌شود.

captcha