کد خبر: 3589512
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۵

مراسم قرائت دعای ندبه در بقعه متبرکه سیدباقر زابل برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ: مراسم قرائت دعای پرفیض ندبه روز گذشته در جوار بقعه متبرکه سیدباقر زابل توسط مهدی گلابگیر، مداح و ذاکر اهل‌بیت(ع) از آستان قدس رضوی برگزار شد.

 به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، مراسم قرائت دعای پرفیض ندبه روز جمعه 25 فروردین‌ماه در جوار بقعه متبرکه سیدباقر زابل توسط مهدی گلابگیر، مداح و ذاکر اهل‌بیت(ع) از آستان قدس رضوی و با شرکت جمعی از دلدادگان کوی مهدویت برگزار شد.
در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین عزیزالله شیخ، امام جمعه شهرستان هامون گفت: به استناد تجربیات علوم پزشکی، عمر طولانی حضرت مهدی(عج) یک امر طبیعی است و بر طبق روایات تاریخی نمونه‌های مختلف آن از قبیل عمر طولانی حضرت نوح(ع) و اصحاب کهف تکرار شده و به اثبات رسیده‌است.
حجت‌الاسلام شیخ در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه بعضی از مؤمنین به تازگی از مراسم معنوی و انسان‌ساز اعتکاف برگشته‌اند تصریح کرد: باید به گونه‌ای زندگی کنیم که وقتی پرونده اعمال ما خدمت امام زمان(عج) می‌رسد، شرمنده آن بزرگوار نباشیم و این بیمه‌نامه‌ای که دریافت کرده‌ایم تا اعتکاف سال آینده باطل نشود.
در این مراسم کبیری از دیگر ذاکران آستان ملک پاسبان حضرت علی بن موسی الرضا(ع) نیز با مداحی در وصف امام زمان(عج) حاضران را به فیض رساند.








حسین قدس‌نیا
captcha