کد خبر: 3589614
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۰

ایجاد انگیزه؛ هدف تجلیل از نخبگان قرآنی باغملک

گروه فعالیت‌های قرآنی: 19 دانش‌آموز نخبه قرآنی شهرستان باغملک با هدف ایجاد انگیزه جهت شرکت در مرحله نخبگان مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان خوزستان، امروز شنبه، 26 فروردین‌ماه تجلیل خواهند شد.

موسی محمدی‌نسب، سرپرست معاونت پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان باغملک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از برگزاری مراسم تجلیل از نخبگان قرآنی این شهرستان خبر داد.

وی با بیان اینکه این مراسم ساعت 14:30 امروز شنبه 26 فروردین‌ماه برگزار خواهد شد، گفت: نمازخانه اداره آموزش و پرورش شهرستان به عنوان محل برگزاری این مراسم تعیین شده است.

محمدی‌نسب با اشاره به اینکه در این مراسم از 19 دانش‌آموز نخبه قرآنی تجلیل خواهد شد، افزود: این نخبگان، دانش‌آموزانی هستند که به مرحله نخبگان مسابقات قرآن دانش‌آموزان استان خوزستان راه یافته‌اند.

وی گفت: این مراسم جهت ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان جهت حضور در مرحله نخبگان قرآنی استان خوزستان برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود موسی محمدی‌نسب سرپرست معاونت پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان باغملک سخنران این مراسم است.

captcha