کد خبر: 3589852
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۳
مدیرکل آموزش‌وپرورش تأکید کرد:

نماز، بهترین ابزار برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه نماز، بهترین ابزار برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است، گفت: نوجوانان در مقطع متوسطه اول آسیب‌پذیرتر هستند و باید تدابیری صورت گیرد تا برنامه‌های مذهبی و دینی در مدارس ازنظر کمی و کیفی ارتقا یابند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین ظهر امروز بیست و نهمین جلسه شورای قرآن، عترت و نماز استان با حضور جمعی از مدیران کل و مسئولین استانی و شهری در سالن جلسات اداره کل آموزش‌وپرورش استان قزوین برگزار شد.
سالار قاسمی، مدیرکل آموزش‌وپرورش عنوان کرد: در خصوص برنامه جشن تکلیف نوجوانان فرصت خوبی در دست داریم و باید با شناسایی نقاط ضعف و قوت خود، برنامه‌های بهتری نسبت به سال‌های گذشته داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه حضور اولیا در این برنامه‌ها کمرنگ است افزود: لازم است اولیا همراه فرزندان خود در مراسم نماز جمعه و دیگر برنامه‌ها شرکت کنند زیرابه همان میزان که آموزش‌وپرورش مطالب را به دانش آموزان آموزش می‌دهد والدین نیز باید بر آن مسائل تأکید کنند.
قاسمی اظهار کرد: در بحث انتخاب مرجع تقلید به‌خوبی کارنکرده و اهمیت این موضوع مهم را برای نوجوانان تبیین نکرده‌ایم این در حالی است که انتخاب مرجع تقلید بحث بسیار مهمی بوده و نباید باکم توجهی از آن عبور کرد.
مدیرکل آموزش‌وپرورش گفت: تغییر کاربری نمازخانه‌ها به دارالقرآن صحیح نیست و لازم است که نمازخانه‌ها همچنان به صورت نمازخانه باقی بمانند و فضای مستقلی از دارالقرآن‌ها داشته باشند.
مسئله تقلید باید ریشه‌ای حل شود
سید قریش موسوی، رئیس ستاد اقامه نماز استان قزوین نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مسئله تقلید باید ریشه‌ای حل شود، اظهار کرد: مسئله انتخاب مرجع تقلید برای اقشار نوجوان و جوان بسیار حائز اهمیت بوده و نمی‌توان از آن به‌سادگی عبور کرد.
وی افزود: بهتر است هم‌زمان با برگزاری جشن تکلیف متمرکز و جشن‌های دیگر برای نوجوانان، مسئله تقلید برای همگان تبیین شده و به صورت جامع در استان به این امر پرداخته شود.
موسوی بیان کرد: بهتر است با ائمه جماعات، شهرداری‌ها و مدیران کانون مساجد جلسه‌ای گذاشته شود تا آن‌ها نیز در این هفته مسئله تقلید را برای مردم بازگو کنند و در سطح شهر بیلبوردهای زیادی از انتخاب مرجع تقلید وجود داشته باشد تا مسئله تقلید ریشه‌ای حل شود.
captcha